Top50 Glas publike

Dragon Age 4 stiže kako je i planirano

Nakon sedam godina od objavljivanja Dragon Age: Inquisition, uskoro stiže i Dragon Age 4. Vesti o najnovijem delu serijala Dragon Age stižu uz kratki trejler, a informacije navode da je EA odustao od ideje o dodavanju elemenata za više igrača u igru nakon neuspeha Anthem-om.

Dragon Age 4 stiže kako je i planirano

Više informacija o Dragon Age 4 u narednim mesecima

Dok fanovi nestrpljivo čekaju novi DA4, studio je obećao da će redovnije informacije o igri početi u narednim mesecima. Kasnije ove godine, pojavljivaće se više vesti o Dragon Age 4 preko blogova i društvenih mreža. Blog neće biti fokusiran samo na Dragon Age. Tim Mass Effect naporno radi na osmišljavanju novih ideja za najnoviji deo simulatora koji se povremeno maskira kao veoma dobar akcioni RPG.

U poslednje tri godine, nekoliko istaknutih programera Dragon Age-a napustilo je BioWare, što je izazvalo zabrinutost da je proizvodnja igre ugrožena. Činilo se da je ažuriranje DA4 ublažilo neke brige koje su fanovi imali u vezi sa stanjem igre. Iz studija navode da razumeju da su fanovi željni informacija o Dragon Age 4, i da je njihova primarna briga kvalitetan proizvod za koji će trebati vreme.

Pročitajte i:  BioWare gubi još jednog veterana

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: