ePlaneta

Dropbox omogućava pregled većeg broja fajlova pre preuzimanja

Oni koji su imali prilike da preko Gmail-a dobiju neki ZIP ili RAR, znaju da je moguće da se fajlovi pogledaju pre nego što se folder otpremi na uređaj. Funkcija se polako širi, te je i Dropbox ažurirao način pregledanja fajlova različitog tipa, pa korisnici sada mogu da zavire u primljene fajlove, i odluče da li su im korisni ili ne, a pre otpremanja na računar.

PCPress.rs Image

Pored toga, unapređeno je i pregledanje PDF i PowerPoint dokumenata, a posebno kada je u pitanju preciznost, te način na koji se listaju strane. Moguće je i pregledanje DWG fajlova, čak i u slučajevima kada na uređaj nije instaliran AutoCAD, što bi dizajnerima, i njihovim klijentima, moglo da uštedi mnogo vremena, te ih sačuva od poslovnih glavobolja.

PCPress.rs Image

Među novim opcijama je i preview za EPUB fajlove, što će biti posebno korisno autorima i izdavačima, te agentima koji na taj način dele scenarije svojih klijenata. Dropbox je dodao i MXF video preview, što je poboljšava funkcionalnost, budući da snimatelji naprave i po 6 TB video zapisa, pa pregledanje bez otpremanja na uređaj štedi velike količine vremena.

Pročitajte i:  Gmail dobija još AI opcija

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,