Duolingo otvara listu čekanja za svoj novi besplatni kurs muzike 

Duolingo je poznat kao aplikacija za učenje jezika koja proces čini zabavnim i intuitivnim putem besplatnih časova, nalik igricama, u malim porcijama.

PCPress.rs Image

Kako se prijaviti? 

Početkom septembra, Duolingo je najavio proširenje svoje platforme za učenje na oblast muzike i matematike. Kompanija je sada objavila da možete postati deo ove zabave.

U 11. oktobra, tokom Duocona, Duolingo je objavio da korisnici sada mogu da se prijave na listu čekanja putem same aplikacije ako žele da isprobaju novi kurs muzike, pre nego što bude dostupan svim korisnicima u novembru. Kada budu izabrani za ažuriranje, korisnici će biti obavešteni putem obaveštenja unutar same aplikacije. Tada će moći da pronađu dodate kurseve u gornjem levom uglu, gde se korisnici obično prebacuju između jezika. Kao i kod svakog drugog kursa na Duolingu, nema dodatnih troškova za nove kurseve iz muzike i matematike.

Kurs muzike će omogućiti da naučite da čitate i svirate muziku kroz prepoznatljivo iskustvo učenja uz igre koje Duolingo pruža. Novi kurs muzike Duolinga će koristiti iste tehnike kao i platforma za učenje jezika, s stotinama lekcija u malim porcijama, interaktivnim vežbama i više od 200 “zabavnih i prepoznatljivih melodija”, kako je objavljeno.

Pročitajte i:  LinkedIn kao "dejting" aplikacija

Učenje se odvija kroz interaktivne vežbe kao što su popunjavanje praznina i povezivanje parova, gde korisnici biraju tačnu notu kako bi se slagala sa zvukom. Besplatan kurs muzike Duolinga ima za cilj da olakša učenje muzike, s obzirom na to da profesionalni časovi često koštaju mnogo novca. Ako ste navikli na učiteljski stil klasičnog Duolinga, kurs muzike će vam biti izuzetno sličan. Jedina velika razlika je da morate okrenuti telefon horizontalno da biste završili vežbe i da morate imati uključen zvuk kako biste slušali melodije.

Osim dodavanja muzike, aplikacija će takođe početi da uključuje i matematičke lekcije kao deo nastojanja da Duolinga postane višepredmetna platforma za učenje.

Lekcije iz matematike takođe se slažu s trenutnim rasporedom učenja na Duolingu, olakšavajući iskustvo učenja zabavnim vežbama, kao što su izbor pravog ugla i premještanje pločica kako biste napravili osnovnu matematičku operaciju.

Izvor: Zdnet

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: