BIZIT plus

Einar Geir Jonsson, Unimaze Software – Prezentacija rešenja | BIZIT2022

Einar Geir Jonsson, CEO kompanije Unimaze Software, je govorio o rešenjima u domenu automatizacije koja ta kompanija nudi. Naglasak je na pojednostavljivanju poslovnih procesa i automatizaciji poslova prodaje.

PCPress.rs Image

„Verujemo da isporučujemo revolucionarne promene u industriji. Mi želimo da olakšamo rad i učinimo ga manje kompleksnim. Ogromni su potencijali uštede na svim nivoima, ali naročito kada posmatrate troškove koji su naizgled tako prosti i mali, poput izdavanja računa. Ali kada pomnožite troškove fakturisanja, papira, rizike greške koje mogu načiniti zaposleni, dođete do enormnih nivoa uštede. Mi smo potpuno globalno orijentisani, naše rešenje je moguće integrisati u svaki poslovni softver,“ istakao je Einar Geir Jonsson.

Celokupno izlaganje Einar Geir Jonsson možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  UnimazeGo: Nova dimenzija upravljanja e-fakturama
Računari i Galaksija
Tagovi: ,