Električna vozila kompanije Mercedes-AMG bi mogla da zvuče kao Linkin Park

Buduće regulacije koje se tiču električnih automobila, propisivaće i pravila o načinima za upozoravanje pešaka da se vozilo približava, budući da ova tehnologija isključuje buku koju stvara rad motora.

PCPress.rs Image

Tako proizvođači, poput kompanije Nissan, u tome vide priliku za različite neobične marketinške poteze, dok kompanija Mercedes-AMG čitavu stvar prenosi na sledeći nivo, budući da je najavila partnerstvo sa muzičkom grupom Linkin Park, koja će biti zadužena za komponovanje zvukova koje će proizvoditi budući automobili ove kompanije. Izvršni direktor kompanije AMG nedavno je za Weels govorio o budućoj saradnji, te naveo kako su sa grupom Linkin Park najpre razgovarali o tome kako oni doživljavaju električni zvuk, te istakao da je rad na ovom polju neophodan, budući da oni pored automobila proizvode i emocije koje zahtevaju sopstveni soundtrack.

Na to kako će zvučati buduća AMG vozila uticaće i drugi audio stručnjaci, te nije potpuno jasno koja će tačno biti uloga grupe Linkin Park, a kompanija ima još puno vremena da se bavi ovim poljem, budući da se električna vozila iz njihovih proizvodnih pogona ne očekuju pre 2025. godine.

Pročitajte i:  Jaguar Land Rover koristi Čeri platformu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,