Data centri 2024

Epson predstavlja najnoviju generaciju visoko lumenskih 3LCD projektora na ISE 2022. godine

Epson, vodeći svetski brend projektora i lider na tržištu u Pro Display-evima širom EMEA, predstaviće svoju najnoviju generaciju kompaktnih, učinkovitih i lakih 3LCD projektora od 20 000 lumena na ISE u maju 2022. godine.

PCPress.rs Image

Nadovezujući se na uspeh serije EB-L20000U, Epson će prikazivati novi asortiman projektora koji nude znatne prednosti, uključujući smanjenu veličinu i težinu, lakšu instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje, izuzetan kvalitet slike i istinske ekološke prednosti.

Više detalja o seriji i svim njenim novim modelima bit će objavljeno na štandu 3J100 na ISE u maju.

PCPress.rs Image

“Vrlo smo uzbuđeni što ćemo otkriti našu najnoviju generaciju ultra laganih, kompaktnih visoko lumenskih projektora na ISE”, dodaje Massimo Pizzocri, potpredsjednik odjela prodaje i marketinga za video projektore u Epsonu. “Uveren sam da će ova nova platforma za 3LCD postati merilo u industriji za kvalitet i fleksibilnost, ne samo uštedom vremena instalacije i troškovima isporuke, već i smanjenjem uticaja na okolinu za važan i rastući segment tržišta projektora od 20.000 lumena.”

PCPress.rs Image

“Kao vodeći svjetski proizvođač projektora, vrlo smo pažljivo slušali naše korisnike i verujemo da ova nova serija projektora odgovara potrebama tržišta za kompaktnijim, prostorno štedljivim, lakšim, pouzdanim i svestranim rešenjima za prikaz visokih lumena.”

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Ostale atrakcije na štandu Epsona na ISE-u ove godine uključuju:

  • Profesionalnu “laboratoriju” u kojem se korisnicima nudi pomoć pri instalaciji kako bi testirali postavljanje više projektora, poput miješanja EPPT-a, slaganja EPPT-a i jednostavnog slaganja.
  • Sveobuhvatan video konferencijski prostor za sastanke od 360 stepeni u partnerstvu s integratorom i razvijačem softvera Igloo-om, time demonstrirajući novo interaktivno virtualno i fizičko rešenje za sastanke.
  • Visokokvalitetna 4K soba za kućni bioskop
  • Jednostavan za korištenje, prenosni plug & play pametni nameštaj za prezentacije i video konferencije u partnerstvu s Artome-om.
  • Naši projektori serije PU1000 i L700 će se moći pogledati. Nova serija EB-PU1000 nadovezuje se na uspjeh Epsonove serije EB-L1070U i uključuje varijante od 6.000, 7.000, 8.500 i 10.000 lumena koje nude WUXGA razlučivost s 4K poboljšanjem, HDR i naprednim mogućnostima instalacije. Nova EB-L700 serija nudi raspon svjetline od 5.200 – 7.000 lumena bijele boje i izlaz svjetla u boji (CLO) te uključuje naprednu instalaciju i povezivanje. Također dolazi s novim modelom kratkog dometa.

PCPress.rs Image

“Oduševljeni smo što ćemo ovog maja na ISE-u predstaviti najnovija dostignuća u tehnologiji Epson 3LCD projektora,” nastavio je Massimo Pizzocri. “Dugo smo iščekivali ISE i kako se industrija oporavlja od pandemije, jako se veselimo ponovnom susretu licem u lice s našim brojnim korisnicima, partnerima, kolegama iz industrije i prijateljima u Barseloni.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,