Epson štampači: Kancelarijska elita

Od štampe većeg formata za CAD i GIS primenu, do brzih i isplativih rešenja za A4, novi SureColor i Workforce štampači su heroji kancelarije.

PCPress.rs Image

Potreba za štampanjem obuhvata vrlo širok dijapazon radnih zadataka, u zavisnosti od materijala i formata u kojima štampamo. Međutim, i pored toga neki od naših zahteva i prioriteta prilikom izbora štampača, gotovo da uvek ostaju isti. Bilo da je čitav vaš biznis baziran na štampanju ili štampač sporadično koristite, a opet bez njega ne biste mogli da zamislite svoj profesionalni rad, karakteristike kao što su fleksibilnost u radu, jednostavnost upotrebe, kompaktne dimenzije i na kraju krajeva, sam dizajn uređaja koji se nalazi u vašem radnom okruženju – uvek predstavljaju važne aspekte prilikom izbora uređaja. Epson‑ovi modeli T‑serije velikog formata, pored besprekornog kvaliteta ispisa, donose upravo gore pomenute karakteristike kao neke od ključnih elemenata sveukupnog iskustva korišćenja štampača.

Veliki formati

Kompanija Epson već duže vreme poznata je po tome što nudi čitav spektar rešenja za tehničku štampu, odgovarajući na potrebe profesionalaca širokog industrijskog spektra. Jedan od najboljih primera je njihova T‑serija štampača velikog formata, koja u okviru date linije proizvoda nudi širok spektar rešenja koja donose brzinu, preciznost i pouzdanost u ultraelegantnom i kompaktnom dizajnu.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

PCPress.rs Image

Bilo da se radi o štampanju plakata, linijskih crteža ili reklamne signalizacije, SureColor T3100 i SureColor T5100 nude rešenje za profesionalce raznih delatnosti, uključujući arhitekturu, inženjering, CAD, GIS, obrazovanje, kao i korporativnim ili kućnim korisnicima. Oba modela (24‑inčni i 36‑inčni) dostupni su u desktop ili stojećoj konfiguraciji, a karakterišu ih čist i kompaktan dizajn, zajedno sa pouzdanim performansama štampe specifičnim za Epson‑ova tehnička rešenja.

PCPress.rs Image

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje štampačima da sami zamenjuju između papira velikog formata i A4/A3 veličina papira, bez potrebe da korisnik bilo šta radi – što je idealno rešenje za male kompanije koje imaju višenamenske zahteve za štampanjem u ograničenom radnom prostoru. Osim toga, zahvaljujući integrisanom bežičnom i Wi‑Fi povezivanju, korisnici mogu lako da štampaju i s tableta ili pametnih telefona, ili da koriste novi 4,3‑inčni LCD ekran u boji s jednostavnim i intuitivnim menijem i navigacijom.

PCPress.rs Image

Epson‑ovu ponudu u T‑seriji uređaja na idealan način upotpunjuju 24‑inčni SureColor SC‑T3400 kao i 36‑inčni SureColor SC‑T5400, modeli koji su usmereni ka poslovnim korisnicima kojima su potrebne preciznost i pouzdanost, uz impresivni ukupni trošak vlasništva. Ako ste inženjer ili arhitekta, ili radite s topografskim planovima, menadžmentom gradskih planova ili teritorijalnim studijama, neophodno vam je precizno, tačno, pouzdano i detaljno štampanje. Ova dva modela dizajnirana su upravo da odgovore na potrebe onih profesionalaca čija je reputacija izgrađena na preciznim štamparskim otiscima, svaki put i bez izuzetka.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Ekonomični i brzi

S druge strane, ako su vaši prioriteti nešto drugačiji i u prvom planu pre svega imate veliku produktivnost i niske troškove rada pri štampanju, skeniranju i kopiranju u A4 formatu, Epson‑ov biznis inkjet WF‑C579R nameće se kao sveobuhvatno i zaokruženo rešenje. Veliki prinos mastila koje donosi ovaj model smanjuje potrebu za čestim naručivanjem i postavljanjem materijala i omogućava predvidljive troškove štampanja i konkurentnu ukupnu cenu posedovanja. Takođe, treba imati u vidu i da tehnologija inkjet štampača s manjim brojem zamenskih delova smanjuje skrivene troškove servisiranja i intervencija. Ovaj model takođe i povećava produktivnost u radu zahvaljujući vremenu štampanja prve crno‑bele stranice od svega 4,8 sekundi i stranice u boji od 5,3 sekunde. Osim toga, za korisnike kojima je potrebno brzo skeniranje, WF‑C579R donosi dupleks skeniranje od 60 fotografija u minutu.

PCPress.rs Image

Svi želimo da povećamo produktivnost u radu, a jedan od najlakših načina za to je korišćenje tehničkih uređaja koji zahtevaju manji broj intervencija ili nude sofisticiranija rešenja u odnosu na ono na šta smo navikli. WF‑C579R kao jednu od mogućnosti donosi i nadgledanje korišćenja štampača putem serverskog administratora za štampanje, što vam omogućava da kontrolišete i analizirate grupu štampača i upravljate njom uz pomoć administratora za uređaje.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Korisna adresa: epson.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,