ePlaneta

Epson tehnologija u službi zdravlja

Kako da vratimo pacijenta u fokus uz pomoć inovativnih tehnologija kompanije Epson? U situaciji u kojoj su zdravstvena okruženja pod pritiskom da povećaju produktivnost, smanje troškove i unaprede sigurnost, a da se ne izgubi fokus na pacijenta niti kvalitet nege, pomoć može doći s tehnološke strane. Iz tog razloga vodeći tehnološki inovatori donose nove proizvode i rešenja koja pojednostavljuju procese i ostavljaju zdravstvenim radnicima dovoljno vremena da rade ono što je najvažnije i u čemu su najbolji – neguju pacijenta.

PCPress.rs Image

Kako tehnologija pomaže da uradite više za manje vremena

Nedovoljno veliki budžeti, s jedne strane, i potreba za pouzdanim i bezbednim rešenjima, s druge – najčešće su okolnosti s kojima se suočavaju zdravstvene ustanove. Prelaskom na Epson rešenja moguće je pomiriti te dve potrebe i optimizovati tok poslovanja, organizacionu podelu, a istovremeno osloboditi ostatak budžeta za inicijative koje će pacijentima doneti dodatne koristi.

Digitalizujte medicinske dokumente brzo i efikasno

Epson je lansirao seriju skenera koji su idealni za digitalizaciju kartona pacijenata i racionalizaciju poslovnih procesa na siguran način. U pitanju su modeli WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N.

U proseku, gubitak zbog prevare ili greške čini više od šest odsto zdravstvenih troškova, što informacije o pacijentima i njihovoj privatnosti čini glavnim prioritetom za zdravstvene organizacije. WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N sheetfed skeneri, pomažu medicinskim radnicima da poboljšaju i ubrzaju svoje radne procese. Privatnost pacijenta je bolje očuvana, evidencije podataka se bolje i organizovanije čuvaju, a greške smanjuju digitalizacijom medicinskih dokumenata. Pomoću Epson skenera medicinski radnici mogu lako i sigurno da skeniraju kartone pacijenata i time eliminišu zabrinutost i troškove povezane sa izgubljenim dokumentima.

Pročitajte i:  Pametni dušek: Spavajte bez brige

PCPress.rs Image

„Zdravstveni sistemi širom sveta su pod ogromnim pritiskom i to znači da se oni moraju osloniti na efikasne procese rada. Starija oprema i zastareli sistemi mogu da budu velika prepreka u ostvarivanju tog cilja. Dodajte na to i visok nivo usaglašenosti i videćete zašto industrija preduzima korake ka poboljšanju kvaliteta digitalnih medicinskih kartona”, kaže Ana Bajagić, marketing i PR menadžer za Balkan.

„Uz blisku saradnju s vodećim dobavljačima zdravstvenih rešenja, naši skeneri pomažu medicinskim radnicima da vode evidenciju u okviru sigurnih digitalnih tokova posla”, zaključuje Ana.

Štampajte ekološki i ekonomično

Provedite manje vremena čekajući da se dokumenta odštampaju, pa čak i kada je u pitanju obimna medicinska dokumentacija, pritom kontrolišući pristup osetljivim informacijama. Naši novi štampači iz WorkForce Enterprise AM-C serije nude brže vreme odziva, dugotrajnost zaliha mastila i zaštitu lozinkom, a manji broj rezervnih delova drastično smanjuje potrebe za servisnim intervencijama. Modeli WorkForce AM-C4000/5000/6000 pružaju održiv i kvalitetan sistem štampanja sa izuzetno niskom potrošnjom električne energije, visokim kvalitetom otiska i brojnim mogućnostima za upravljanje pomoću softvera.

Pročitajte i:  Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

PCPress.rs Image

Sagledajte svaki slučaj na najbolji mogući način

Iskoristite proširenu stvarnost (AR) za pregled ključnih detalja o pacijentu tokom procedura lečenja. Epson pametne naočare Moverio omogućuju da se prikažu informacije i slike istovremeno. Mogućnosti da se ubrza vreme lečenja i pružanje reakcije povećavaju se zahvaljujući tome što uz pomoć ovih naočara stručnjaci s različitih strana sveta mogu sinhronizovano učestvovati u proceduri s velike udaljenosti bez potreba za putovanjem.

Kolaboracija za najbolje rezultate

Pojednostavite saradnju i diskutujte o slučajevima pacijenata bez potrebe da kucate beleške, izveštaje, i konsultujte se sa specijalistima u realnom vremenu. Naši interaktivni projektori pružaju mogućnost kolaboracije na različitim nivoima bez potrebe za tablama, flipčartovima ili drugim pomagalima, bilo da je potrebno projektovati s više izvora na jedno mesto projekcije ili pustiti projekciju na više različitih projektora sa istog izvora putem Wi-Fi-a.

Istaknite važne informacije

Jasno razlikujte pacijente, njihove lekove i terapiju korišćenjem odštampanih oznaka u boji na nekim od Epson ColorWorks specijalizovanih printera za etikete, posebno primenjivih u apotekarskim ustanovama, laboratorijama i bolnicama. Etikete na zahtev možete štampati u bilo kom trenutku, tiražu od samo jedne nalepnice pa sve do velikih serija, u zavisnosti od toga kako vam odgovara. I što je najbitnije, otisak na etiketi je veoma visokog kvaliteta i trajnosti i prostor za zabunu ili greške je minimalizovan.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

PCPress.rs Image

Neka pacijent uvek bude na prvom mestu

Efikasno poslovanje i uspostavljanje jednostavnog sistema raspoloživog medicinskom osoblju direktno utiče na kvalitet nege i posvećenost oporavku pacijenata. Odabirom prave tehnologije procesi će biti pojednostavljeni, a preciznost i efikasnost znatno poboljšani. Iz kompanije Epson razumeju koliki je pritisak na zdravstvenim radnicima i zato su dizajnirali proizvode koji povezuju ljude, procese i informacije na pravi način, štedeći vreme i resurse. Na taj način osoblje može raditi u timovima efikasnije i brže rešavati probleme, bez potrebe za čestim servisnim intervencijama. Epson rešenja za zdravstvo omogućavaju medicinskom osoblju da se fokusira na najvažniju osobu – pacijenta.

Epson.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,