Extreme CC: The Sims 3 World Adventures u novembru

TheSims3-Nelly-Furtado Nakon velikog uspeha igre The Sims 3 čija je prodaja počela u junu, kompanija EA već za novembar najavljuje prvi veliki dodatak. The Sims 3 World Adventures pojaviće se u prodavnicama 16. novembra, a popularne “Simiće” vodi kroz avanture sakupljanja blaga, obavljanja zadataka koji će ih “prosvetliti” ili prosto, kroz istraživačke akcije sveta inspirisanog stvarnim kulturama i podnebljima.

Naravno, sve je začinjeno specifičnom Sim urbanom kulturom, pa i zanimljive destinacije u epizodi World Adventures imaju sim-prizvuk: Shang Simla u Kini, čuvena ulica Champs Les Sims u Parizu ili tajanstvene grobnice Al Simhara u Egiptu.

Vrhunac priprema, međutim, čini snimanje posebnih muzičkih numera koje će pratiti igrače u “Svetskim avanturama”. EA je angažovao poznate umetnike koji će pevati na Simlish-u – jeziku koji se odvajkada govori u zemlji Simića. Za sada su snimljene sledeće kompozicije:

  • Nelly Furtado – “Manos al Aire”
  • Pixie Lott – “Mama Do”
  • Stefanie Heinzmann – “No One Can Change My Mind”
  • Matt & Kim – “Daylight”
  • Young Punx – “Juice and Gin”
Pročitajte i:  Extreme: Kako komunicirati s više od 100 (00…) zaposlenih odjednom?

Nelly Furtado, poznata muzičarka i dobitnica Grammy nagrade izjavila je da inače voli pevanje na različitim jezicima uz proučavanje njihove muzikalnosti, te da joj je bilo beskrajno zabavno da otpeva pesmu “Manos al Aire” na Simlish-u.

To nije kraj, pa se pripremaju i nove numere, a svi koji su igrali The Sims (ili bar morali da prisustvuju igranju), moraće da priznaju da je EA muzičkom segmentu uvek pridavala veliku pažnju, pa Simiće uvek prati dobar zvuk – čak i kada vaš Simić vežba sviranje nekog instrumenta.

Izvor: Extreme CC

Facebook komentari:

Tagovi: ,