BIZIT Seminar

eZdravlje 2021 (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete saznati šta tačno podrazumeva termin telemedicina, kako su okolnisti dovele do uspona telemedicine i kakva nas budućnost očekuje kada je digitalizacija zdravstva u pitanju! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Iako Telemedicina možda nije idealna za rešavanje svih zdravstvenih problema, svakako postoji mnogo primera gde će učiniti rad lekara bezbednijim i sačuvati njihovo zdravlje. Pandemijska preopterećenost zdravstvenog sistema ne donosi ništa dobro pacijentima koji se bore s drugim, akutnim i hroničnim zdravstvenim problemima. Ako tome dodamo i stalne probleme koje imaju pacijenti koji su fizički udaljeni od centara za zdravstvenu zaštitu, onda ne čudi što je telemedicina u proteklom periodu imala snažne podsticaje za razvoj.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Svet medicine se stalno menja, a tehnologija igra sve značajniju ulogu u medicini. Lekari redovno traže bolje načine za lečenje ljudi, ali tehnologija je donela veliki napredak u medicinu donoseći savremene i tehnološki sofisticirane instrumente za dijagnostiku, pa i lečenje. Ipak, telemedicina donosi novi pristup medicinskim uslugama ili informacijama koje inače obično nisu dostupne na mestu gde su pacijentima neophodne.

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • Uspon telemedicine
  • Poboljšanje zdravstvene zaštite pomoću Deltatel-ovih IoT rešenja
  • Očna klinika Profesional: Jasan vid je osnovna potreba, a ne luksuz!
  • Heliant Telemedicina zdravlje na daljinu
  • Gizmodrom: Zdravlje je… u gadžetima
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,