ASUS ROG Flow

Face ID navodno u okviru svih novih iPhone modela

Od kada se pojavio prvi iPhone, Apple svake jeseni lansira nove modele, te već možemo da čujemo glasine o tome šta nas očekuje ove godine. Ako je verovati izveštajima iz Južne Koreje, svi ovogodišnji uređaji će u svom sklopu imati i Face ID opciju, koju je kompanija prvi put predstavila u okviru prošlogodišnjeg iPhone X modela.

Face ID je jedna od nekoliko opcija koje u ovom trenutku nudi samo iPhone X, a zahvaljujući kompleksnoj kameri koja je smeštena u, sada već dobro poznati, zarez na ekranu. Ako su izveštaji tačni, statusni simbol u okviru zareza naći će se i na iPhone 9 modelu, te se tvrdi da će usek na novim modelima biti nešto svedeniji od aktuelnog, što su mnogi i očekivali, ali samo u sklopu novog iPhone-a X.

Ostaje da se vidi da li će za Face ID opciju kod novih modela biti odgovoran TrueDepth sistem smešten u useku ekrana, ili će kompanija, pak, potpuno odustati od zareza, te ovu tehnologiju omogućiti uz pomoć nešto jednostavnije implementacije u okviru prednje kamere, te složenijih algoritama.

Pročitajte i:  Apple (konačno) otvara sve prodanice u SAD-u

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,