ERP 2024

Facebook i Instagram uvode kupovinu preko Amazona

Kupci Amazona sada mogu da obavljaju kupovinu unutar Facebooka i Instagrama bez napuštanja aplikacije.

PCPress.rs Image

Facebook i Instagram su nedavno dodali podršku za mogućnost kupovine preko Amazona bez napuštanja aplikacije. Novo iskustvo kupovine na Metinoj aplikaciji je deo novog partnerstva sa gigantom e-trgovine koje će omogućiti kupcima da povežu svoje naloge za kupovinu pružajući im mogućnost da odaberu artikl i završe proces kupovine unutar prozora na Facebooku ili Instagramu. Ova funkcija je trenutno dostupna Amazon kupcima u SAD-u.

Novo partnerstvo Meta-Amazon stvara novo iskustvo kupovine u zatvorenoj petlji i pruža mogućnost korisnicima da kupuju proizvode na društvenim mrežama Facebook i Instagram a zatim da ceo proces plaćanja izvrše unutar aplikacije.

Sve što korisnici treba da urade je da povežu svoje Amazon, Facebook i Instagram naloge. Od korisnika se traži da se prijave na svojim Amazon nalozima i da pristanu da podele svoje podatke sa Metom kako bi zaobišle ograničenja koje Apple postavlja.

Za sada ovo iskustvo je dostupno samo za Ameriku dok još uvek ništa ne ukazuje da će se ova vrsta usluge proširiti i na druge kontinente.

Pročitajte i:  Audible i Amazon MGM - TV serije zasnovane na podkastu

Izvor: gadget360.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,