Top50 Glas publike

Firma KimTec postala ovlašćeni distributer za HP proizvode

hp Beograd, 15. jula 2009., Firma KimTec iz Beograda, jedna od članica M SAN grupacije, jednog od najvećih distributera IT proizvoda i usluga u regionu postala je ovlašćeni distributer kompanije HP proizvoda za Republiku Srbiju.  Od avgusta ove godine  u ponudi KimTec-a  mogu se naći HP printeri i potrošni materijal kao i  skeneri.  

Početkom jula, KimTec i HP potpisali su ugovor o distribuciji HP printera, potrošnog materijala i skenera za Republiku Srbiju. Ovim ugovorom postojeća saradnja M SAN Grupe i HP-a značajno podiže kvalitet distribucije na ovom tržištu za HP-ove proizvode. Za područje Srbije distribuciju će obavljati kompanija KimTec, deo M SAN grupacije.
HP jedan je od najvećih proizvođača hardverske opreme, distribucije i prodaje hardverskih komponenti. Danas HP godišnje ulaže milijarde dolara u istraživanje i razvoj što rezultira novim proizvodima odličnih karakteristika, inovativnih rešenja i novih tehnologija, a sve s ciljem pružanja što bolje usluge svojim kupcima.
„U petoj godini poslovanja Kimtec-a koju ponajviše obeležava pojam krize i sve što ide uz nju mi potvrđujemo da u svakom izazovu postoji poslovna prilika i priznanje za uspešne. Kao distributer IT opreme smo za jako kratko vreme prepoznati od široke baze kupaca čiji je broj rastao iz godine u godinu. Kupci koje mi smatramo partnerima u poslu jesu suština našeg postojanja i u cilju zadovoljenja njihovih potreba stalno radimo na unapređenju naše ponude i asortimana. Direktna saradnja sa HP-om nam je svojevrsno priznanje ovog svetskog IT giganta i lidera da smo uradili i da radimo dobar posao u saradnji sa našim partnerima. Naša očekivanja su kao i uvek maksimalna, svojim poslovnim modelom koji je dokazan i priznat ćemo kroz distribuciji HP-a svoju poziciju na tržištu učvrstiti a proizvode iz game ovog svetski priznatog proizvođača kroz naš maksimalno optimizovani lanac distribucije učiniti tržištu dostupnim brže i u najboljem odnosu cene i kvaliteta koji HP pruža .“ istakao je Damir Dedić, direktor KimTec-a.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  HP će otpustiti 6.000 zaposlenih u narednih nekoliko godina
eFakture

Tagovi: , ,