Fitbit-ov prvi proizvod pod Google-om je fitnes narukvica

Kompanija koja je prošle godine prodata Google-u za 2 milijarde dolara ostavila je mnoge da se pitaju kakva će biti budućnost njihovih proizvoda. Sada je predstavljen prvi proizvod kompanije Fitbit pod okriljem Google-a, a u pitanju je fitnes narukvica Charge 4. 

PCPress.rs Image

Narukvica sa Google potpisom za…150 dolara?

U sebi sadrži GPS, NFC čip, kompatibilnost za Spotify i novi fokus, na aktivne minute u odnosu na uobičajene korake. Active Zero Minutes je nova merna jedinica koja je napravljena sa ciljem da meri da li ste u toku nedelje napravili 150 minuta umerenog vežbanja što preporučuje zdravstvene organizacije u Americi i ostatku sveta. Takođe, ima i mogućnost pametnog alarma – Smart Wake alarm – koji vas budi u optimalno najbolje vreme za vas. 

Ova narukvica u sebi sadrži i mogućnost plaćanja uz pomoć NFC čipa, a baterija prema objavi kompanije može da izdrži do sedam dana što se navodi kao prilično dobro u odnosu na mogućnosti koje ima.

PCPress.rs Image

Fitbit Charge 4 u sebi sadrži više od 20 modova za vežbanje, a neki od interesantnijih su GPS temperaturne mape, tako da možete da znate koji deo vežbanja vas je napregao više nego neki drugi. Košta 150 dolara i dolazi u više boja. Nema informacija kada bi mogla da bude na domaćem tržištu.

Izvor: gizmodo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,