BIZIT 2022

Fotorama festival – Male tajne profesionalaca

Jedna od radionica kojoj možete prisustvovati na ovogodišnjem Fotorama festivalu nosi naziv “Secrets of the Pros“. Po rečima organizatora, nastavlja se jedna od najstarijih tradicija Fotorama festivala – najkvalitetnije radionice iz oblasti Beauty Retouch-a i Compositing-a.

PCPress.rs Image

Ove godine sa polaznicima ovogodišnje radionice radiće proslavljeni retušer i digitalni umetnik holivudske A produkcije iz Los Anđelesa, gospodin Dennis Dunbar! Dennis je radio na nekim od najvećih blockbaster franšiza kao što su Harry Potter, X-Men, Iron Men, Transformers, I am Legend, Avatar -The last airbender, Spiderwick Chrocless, Shrek, Star Trek… Kao i sa proslavljenim umetnicima, kao što je i  ovogodišnja dobitnica nagrade Oskar Emma Stone, Angelina Jolie, Garry Oldman, Billy Zane, Tylor Swift. Dennis dolazi sa namerom da prenese nova znanja i najmodernije tehnike koji trenutno vode jednu od najprogresivnijih produkcija na svetu. Sama radionica će biti fokusirana na dve celine a to su Beauty Retouch i Compositing.

PCPress.rs ImageDennis će kroz diskusiju ukazati na procese i tehnike na praktičnim primerima, uključujući i specifičnosti određenih problema, a ova radionica će prisutnima omogućiti da nauče da retuširaju i komponuju svoje fotografije i koncepte po najmodernijim principima američke filmske produkcije.

PCPress.rs ImageRadionica traje dva dana i to 25. i 26. maja od 9-17h

Više o samoj radionici na : http://fotoramafest.com/dennis-dunbar-retouch-workshop-secret-of-pros/

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,