Fujitsu LIFEBOOK zvanični kompjuter 24. Beogradskog maratona

PCPress.rs ImageFujitsu obezbeđuje tehničku podršku organizaciji ovogodišnjeg maratona.

Kompanija Fujitsu Technology Solutions podržala je organizaciju ovogodišnjeg Beogradskog maratona sponzorskim ugovorom o tehničkoj podršci i ustupanju svojih prenosivih računara, čime je omogućen efikasniji rad angažovanog osoblja, kao i funkcionisanje prijavnog /EXPO centra i press-centra ove manifestacije.

 Fujitsu laptop-računari će omogućiti pouzdano sprovođenje i praćenje svih aktivnosti u pripremnom periodu, za vreme i nakon Beogradskog maratona koji će se u nedelju, 17. aprila 2011. godine, održati 24. put.

 „LIFEBOOK je naš sinonim za mobilnost i istrajnost – što su i simboli ove značajne manifestacije“, izjavio je Nebojša Bjelotomić, direktor predstavništva kompanije Fujitsu Technology Solutions za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

 „Odlukom da Fujitsu bude zvanični kompjuter 24. Beogradskog maratona najpre želimo da damo svoj doprinos svemu što ovogodišnji maraton predstavlja, podstiče i promoviše svojim sportskim, društvenim i humanitarnim aspektima“, dodao je Bjelotomić. 

 „Postavili smo sebi zadatak da sa malobrojnim osobljem uspešno realizujemo manifestaciju, da budemo što efikasniji, čime ćemo veći deo sredstava usmeriti ka humanitarnom segmentu ovog velikog događaja. Zahvaljujući značajnoj tehničkoj podršci kompanije Fujitsu lakše ćemo ostvariti ove ciljeve“, istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.       

 Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji koja je odlukom Skupštine grada Beograda proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

www.fujitsu.rs

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,