Fujitsu preoblikuje IT

 PCPress.rs Image

Fujitsu na godišnjoj konferenciji za poslovne korisnike i partnere, Fujitsu Forum 2011, predstavlja rešenja za konvergenciju postojećih IT rešenja današnjice, baziranih na internim sistemima, u rešenja sutrašnjice – zasnovana na cloud-računarstvu.             

 Među novitetima na dvodnevnom Forumu, koji je danas otvoren u Minhenu, su i:

 Fujitsu Business Solutions Store, Prodavnica poslovnih rešenja“ sa kojom kompanije svih veličina dobijaju jedinstvenu platformu za prodaju poslovnih softverskih aplikacija i procesa na globalnom tržištu, baziranu na cloud-konceptu. Pored partnerskih rešenja, u ponudi je i prvo Fujitsu-ovo rešenje za upravljanje odnosima sa kupcima (CRM Cloud Services), na open source platformi.

 Jedno od prvih na svetu multi-node okruženja u kome funkcioniše SAP HANA™ platforma, koje obezbeđuje neophodnu snagu preduzećima da u realnom vremenu analiziraju ogromne količine podataka kako bi mogla da identifikuju nove trendove, kao i da momentalno reaguju na promene uslova na tržištu.

 Dinamični infrastrukturni blokovi (Dynamic Infrastructures Blocks ) – nude preduzećima modularan način za postepeno konsolidovanje i preoblikovanje svojih data centara,  i spreme ih za private cloud-infrastrukturu.

 FlexFrame Compact za SAP rešenja, od sada i kompanijama srednje veličine omogućava da imaju bolje poslovne performanse i garantovanu visoku dostupnost svojih SAP® poslovnih aplikacija, kao i da smanje ukupne troškove posedovanja sistema na kojima funkcionišu.

 Tehnološki demo-primerak prvog Fujtisu Android slejt PC-ja, za primene u infrastrukturama virtuelnog desktop okruženja (VDI), koji dodaje i novu dimenziju zaštiti korporativnih podataka time što može da radi i pod vodom.

   http://ts.fujitsu.com/rl/ff2011/index.html

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: