BIZIT plus

“Gazde” kao nove YouTube zvezde

Ideja da bi stanodavci mogli da budu influenseri neobična je koliko i nemoguća, posebno ako živite u Srbiji gde u iznajmljivanju stanova ima svega, ali jedva nečega vrednog pažnje.

PCPress.rs Image

U belom svetu je to nešto drugačije, pa pojedini korisnici već provode sate u gledanju video sadržaja u kojima su glavne zvezde upravo „gazde,“ a radnja se vrti oko popravljanja zapušenih slivnika, saniranja kvarova, i, što je možda najpopularnije – oko izbacivanja neodgovornih stanara, ali i oko trgovine nekretbninama.

Jedna od takvih YouTube zvezda je i Kevin “Meet Kevin” Paffrath, koji ne samo da snima, već i ono što zaradi investira u nekretnine. U jednom od svojih videa tvrdi da je pre 27. godine već zaradio 5,5 miliona dolara, što ga, ako je informacija tačna, postavlja visoko na lestvici uspešnih.

„Gazde“ tvrde da na svetu ima mnogo dobrih stanodavaca, i da im oni loši kaljaju ugled, ali se ipak ističe da njihovo ponašanje mogu da regulišu samo zakoni jer će retko koji čovek razumeti drugog, posebno ako je „gazda.”

Pročitajte i:  TikTok-ova native aplikacija stiže za Vision Pro

Izvor: Curbed

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,