BIZIT plus

Gde će se okupiti regionalni IT menadžeri 3. i 4. novembra?

Najznačajniji poslovni ICT događaj ove jeseni – BIZIT 2015 počinje za manje od nedelju dana. Na konferenciji BIZIT okupiće se više od 200 rukovodlaca IT sektora najistaknutijih kompanija iz regiona, kao i IT stručnjaci koji će svojim kolegama predstaviti iskustva i najbolje prakse kako kod nas tako i u svetu.bizit konefrencija pcpress

Konferencija BIZIT će se održati 3. i 4. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, gde će kroz veoma bogat program učesnici imati priliku da čuju kako upravljati kompletnim IT sistemom, ali i da razmene svoja iskustva i u direktnom razgovoru sa svojim kolegama nađu najbolje rešenje za izazove u IT sektorima svojih kompanija.

Bogat program, eminentni predavači i aktuelne teme 

 

Ono što je privuklo veliki broj regionalnih IT rukovodilaca je intereaktivna i veoma zanimljiva predavanja nezavisnih predavača, veoma cenjenih u domaćim i inostranim IT krugovima.

Prvi dan (3.novembar) obeležiće predavanja i gostovanja stručnjaka iz oblasti izgradnje i upravljanja informatičkom infrastrukturom, kao i razmatranje dilema vezanih za uvođenje i korišćenje poslovnog softvera (ERP, CRM, DMS). U agendi događaja možete se informisati ko su predavači i koje su to teme koje ovih dana zanimaju našu stručnu IT javnost. Za kraj svake sesije planirana je panel diskusija i mogućnost da se direktno postave pitanja panelistima.

Pročitajte i:  PC Press video: ERP na zadovoljstvo korisnika – BIZIT panel

Drugi dan (4. novembar) posvećen je telekomunikacijama, izazovima informatičke bezbednosti i edukaciji. Ovde će učesnici imati priliku da saznaju koje su mogućnosti LTE 4G mreže, kako servisi poput Vibera mogu pomoći u poslovanju, kako CRM utiče na integraciju komunikacije i servisa, ali i kako zaštititi podatke, koje su najveće pretnje protoku informacija i šta će nam doneti Zakon o informatičkoj bezbednosti.

SAZNAJ JOŠ: Objavljena konačna agenda za BIZIT 2015

TANKI BANER BIZIT

Stručne radionice iz svih ICT oblasti 

 

Pored predavanja, učesnici će imati priliku da usavrše svoja praktična znanja i na radionicama. Tako će inženjeri prodaje pohađati radionice poput “Unapređenje tehnika prodaje IT rešenja” i “Kompanijski online nastup”. S druge strane radionica poput “LTE u šetoj brzini” omogućava ICT ekspertima da dodatno istraže ovo usko specijalizovano polje i saznaju iz prve ruke kako se testira LTE mreža.

Organizator i partneri konferencije BIZIT su se pobrinuli i za što bolju udobnost i raspoloženje učesnika, te su za njih pripremili bogate kotizacione pakete, koji između ostalog uključuju i godišnju pretplatu na časopise medijske kuće PC Press (PC Press, Connect i Business&IT). Za kraj svakog dana predviđena je i nagradna igra.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

Najčešće pitanje ovih dana: Da li i do kad se mogu prijaviti na BIZIT?

S obzirom na veliko interesovanje domaćih i regionalnih IT stručnjaka, ostalo je još nekoliko slobodnih mesta. Organizatori BIZIT konferencije su ostavili mogućnost za prijavljivanje do petka, 30. novembra u 15h, kada se prijave konačno i zatvaraju. Prijavite se već danas popunjavanjem BIZIT formulara.

 

Facebook komentari: