Godina dominacije Nintendo Switch konzole

Svakog decembra kompanije poput Spotify i TikTok daju vam pristup pregledu koji pokazuje kako ste koristili njihove usluge tokom protekle godine. Nintendo je jedna od tih kompanija. Sada, kada nas deli samo nekoliko dana od 2021. godine, Nintendo je pokrenuo ovu funkciju da vidite koliko vremena ste potrošili pri korišćenju konzole. Ako uporedite sa podacima od prošle godine, možete videti koliko je zapravo COVID-19 epidemija uticala na to da više vremena provodimo pored ekrana.

PCPress.rs Image

Oboreni svi rekordi

Godina u pregledu takođe uključuje listu vaših najčešće igranih igara, što diktira rezultat koji ćete dobiti na panelu koji pokazuje kakav ste igrač bili ove godine. Zatim sa te ploče možete da preuzmete sliku koju možete da delite na društvenim mrežama. U većini slučajeva rezultat je „Nintendo Fan“, što znači da je igrač uglavnom igrao igre iz proizvodnje Nintenda.

Za razliku od prošle godine, alatka vam više ne prikazuje dan kada ste prvi put uključili Switch i naslov prve igre koju ste ikada igrali na konzoli. Ipak, i dalje prikazuje vaš najaktivniji dan igranja, kao i mesečnu aktivnost u obliku grafikona sa brojem sati koje ste mesečno provodili igrajući. Pored toga, uključuje tablu sa Mi Nintendo Gold bodovima koje ste zaradili tokom godine i vezu koja vas vodi do otkupne stranice. Da biste pristupili godišnjem pregledu, jednostavno idite na njegovu zvaničnu stranicu i prijavite se sa svojim login podacima.

Pročitajte i:  Naredna Switch konzola imaće displej dijagonale 8“

Nintendo je tokom 2020. godine bio najprodavanija konzola, neretko nedostupna za kupovinu, a igra Animal Crossing je doživela strmoglavu prodaju i popularnost. Super Mario je proslavio 35. rođendan, i izgleda da svetla budućnost čeka ovu gejming kompaniju, koja više od 35 godina uveseljava generacije gejmera.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: