Google će poklanjati besplatan Stadia hardver ako kupite igre

Google poklanja besplatan komplet Stadia Premiere Edition ako kupite običnu Stadia igru. Ovaj hardverski paket uključuje Chromecast Ultra i Stadia kontroler, pa ćete morati da kupite igru po punoj ceni kako biste se kvalifikovali za ponudu.

Google će poklanjati besplatan Stadia hardver ako kupite igre

Google više ne želi da se bavi industrijom igara

Google-ova besplatna ponuda trajaće do 10. oktobra, a kodovi će biti distribuirani do 20. oktobra. Besplatna ponuda Stadia Premier Edition biće dostupna u SAD-u, Velikoj Britaniji, Irskoj, Holandiji, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Austriji i Švajcarskoj. U novembru je Google počeo da poklanja komplete Stadia Premiere Edition pretplatnicima YouTube premiuma.

Iako insistira da je i dalje posvećen Stadiji, Google je ranije ove godine odlučio da više ne želi da bude kompanija za igre i da više ne želi da proizvodi svoje igre. To je dovelo do brojnih promena tokom 2021. godine, uključujući Google-ovog direktora igara koji je prošlog meseca prešao na drugu poziciju u Google cloud timu. Uprkos Google-ovim problemima sa Stadijom, usluga se ove godine znatno poboljšala.

Pročitajte i:  Google uvodi update za pretrage kako bi se pridržavao pravila EU o tehnologiji

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,