ASUS ROG Flow

Google Drive za Android dobija istaknutiji notification feed

Google predstavlja „novi način za pregled i upravljanje obaveštenjima“ u vezi sa fajlovima na Driveu.

Nova funkcija štedi vreme korisnicima

Pretpostavka je da će korisnici sa ovim novim fidom obaveštenja provesti manje vremena prebacujući se između Google drivea za Android i email aplikacije.

Na bottom bar tabu Home ili Priority (dostupna za korisnike Workspace-a) korisnici će moći da se prebace između “Suggested” i novog “Notification” centra – možete da pogledate sve notifikacije na jednom mestu, čak i ako vam nisu uključene na uređaju, da odaberete filtere za kontrolu tipa obaveštenja koja dobijate, da izbrišete i odbacite notifikacije koje ne želite, preduzmete radnje poput deljenja fajlova direktno iz obaveštenja, kao i da vidite više podataka o fajlu, direktno iz notifikacije.

Feed obaveštenja Google drivea je dizajniran da prikazuje vaša najvažnija upozorenja i zadatke. Namenjen je uštedi vremena u poređenju sa postojećim procesom rada koji se oslanja na email. Google napominje kako će novi tab biti dostupan čak i ako se korisnici ne prijave za obaveštenja o aplikacijama. Biće dostupan i za lični i za poslovni nalog sa instaliranom verzijom 2021.8 Drive for Android, iako još uvek nije široko rasprostranjen.

Pročitajte i:  Google igre: Dinosaur Game kao iOS widget

Izvor: 9to5google

Facebook komentari:
ERP specijalno izdanje

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.