ERP 2024

Google Drive za Android dobija istaknutiji notification feed

Google predstavlja „novi način za pregled i upravljanje obaveštenjima“ u vezi sa fajlovima na Driveu.

PCPress.rs Image

Nova funkcija štedi vreme korisnicima

Pretpostavka je da će korisnici sa ovim novim fidom obaveštenja provesti manje vremena prebacujući se između Google drivea za Android i email aplikacije.

Na bottom bar tabu Home ili Priority (dostupna za korisnike Workspace-a) korisnici će moći da se prebace između “Suggested” i novog “Notification” centra – možete da pogledate sve notifikacije na jednom mestu, čak i ako vam nisu uključene na uređaju, da odaberete filtere za kontrolu tipa obaveštenja koja dobijate, da izbrišete i odbacite notifikacije koje ne želite, preduzmete radnje poput deljenja fajlova direktno iz obaveštenja, kao i da vidite više podataka o fajlu, direktno iz notifikacije.

Feed obaveštenja Google drivea je dizajniran da prikazuje vaša najvažnija upozorenja i zadatke. Namenjen je uštedi vremena u poređenju sa postojećim procesom rada koji se oslanja na email. Google napominje kako će novi tab biti dostupan čak i ako se korisnici ne prijave za obaveštenja o aplikacijama. Biće dostupan i za lični i za poslovni nalog sa instaliranom verzijom 2021.8 Drive for Android, iako još uvek nije široko rasprostranjen.

Pročitajte i:  Google Pixel 9 serija imaće tri modela telefona

Izvor: 9to5google

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,