BIZIT 23

Google priprema Files Go aplikaciju za upravljanje fajlovima

Za sve one koji traže način da bolje kontrolišu fajlove na Android uređajima, Google sprema aplikaciju koja bi mogla u tome da im pomogne. Oni koji prate najnovija dešavanja na ovom polju, primetili su u Google Play Store-u Files Go, aplikaciju koja je još uvek u pripremi, a koja će se koristiti u kontrolisanju fajlova.

PCPress.rs Image

Naznačeno je da aplikacija još uvek nije objavljena, te je mogao da joj pristupi određeni broj korisnika koji će učestvovati u testiranju. Budući da su sva mesta za testiranje popunjena, ostali korisnici će morati da sačekaju da aplikacija postane dostupna svima.

Prema onome što je moglo da se vidi dok je aplikacija bila otvorena, funkcionisanje je prilično jednostavno, te korisnicima dopušta da vide sve fajlove koje imaju u telefonu, poput fotografija, video, te audio sadržaja, ali i da očiste cash kako bi oslobodili prostor za skladištenje. Pretpostavlja se da je Files Go namenjena rastućem tržištu, na kojem se pojavljuje sve više pametnih telefona sa malim kapacitetom za skladištenje, koji dopušta da se uređaji prodaju po povoljnijim cenama.

Pročitajte i:  Google Bard AI chatbot je naučio da priča

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,