Google pruža mogućnost da sami popravite Pixel 7

Popravljanje sopstvenog telefona može biti zastrašujući i skup zadatak ali Google nudi program za samoopravku.

PCPress.rs Image

Google nudi program samoopravke od 2022. godine koji pruža mogućnost korisnicima da sami poprave svoje telefone. Pixel 7a je najnoviji telefon koji je dodat u program samopopravke.

Google se udružio sa iFikitom kako bi ponudio program za samopopravku za Pixel telefone, uključujući Pixel 7a. Putem programa moguće je kupiti rezervne delove i alate za Pixel 7a, kao i pristup za popravku korak po korak.

Dostupni delovi za program uključuju ekrane digitalizatora, zadnje poklopce, baterije, držače za zadnje kamere i senzore za široke i ultraširoke kamere. Cene se kreću od 36 do 109 dolara, pri čemu je ekran najskuplji deo.

Neki od rezervnih delova dolaze sa doživotnom garancijom, što znači da je garantovano funkcionisanje sve dok ga imate. Ovo je odličan način da se uštedi novac na popravkama i produži život Pixel 7a.

Osim uštede novca, popravka sopstvenog telefona može da pomogne u smanjenju elektronskog otpada. E otpad je sve veći problem, a popravkom naših uređaja možemo pomoći da ih zadržimo na deponijama. Google program za samopopravku je odličan način da se produži životni vek Pixel telefona i da se pomogne životnoj sredini.

Pročitajte i:  Google Search chatbot: Nova era pretraživanja interneta

Izvor: gizmochina.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,