BIZIT plus

GoPro: Po meri za sve

Izazovi vremena u kojem živimo i radimo veoma su intenzivni, a svi nas vode ka sve većoj digitalizaciji poslovanja. Imati ERP koji može da prati vaš rast višestruko je isplativa investicija.

PCPress.rs Image

Rešenje kompanije Microsoft za upravljanje poslovanjem, danas ga znamo pod imenom Business Central, tokom decenija razvoja doživeo je nekoliko transformacija i svaka je bivala fleksibilnija i jače integrisana u ukupno digitalno poslovno okruženje. Danas se Business Central podjednako lako koristi gde god da ste, razmenjujete informacije sa svojim saradnicima i partnerima na, za datu priliku, najefikasniji način i lako se prilagođava ne samo u pogledu funkcionalnosti nego i ekonomske isplativosti preduzećima svih veličina i najraznovrsnijih poslovnih potreba.

GoPro je razvio efikasno rešenje Business Central za mala i srednja preduzeća koje kroz tri paketa omogućava da se i u veoma malim preduzećima primeni snaga velikog ERP-a, ali po ceni koja je prihvatljiva. Pritom, vrata za proširenja su širom otvorena i snaga vašeg ERP-a raste onako kako se i vaše poslovanje razvija. O tome smo ranije detaljno govorili na stanicama PC Press-a, a biće priče i na predstojećem BIZIT-u.

Pročitajte i:  Calculus: Ove godine proslavljamo 20 godina rada!

Što nema u izlogu – ima u radnji

S druge strane, u proteklih godinu dana beležimo u svom portfoliju i projekte sasvim drugačijeg karaktera. Tokom leta je počela s radom kompanija Crafter, koja nudi širok spektar alata i aparata za svako domaćinstvo ili profesionalnu radionicu. Ovde smo na istoj platformi, dakle Microsoft Business Central ERP-u, razvili sistem koji zadovoljava širok spektar poslovnih procesa, što kroz sam ERP, što kroz njegovu nadgradnju LS Retail koja pokriva oblast maloprodaje.

PCPress.rs Image

Ceo posao je izveden u potpunoj koordinaciji sa ostalim aktivnostima na pripremi objekta, nabavci prodajnog asortimana, zapošljavanju kadra i drugo. Termin otvaranja prvog maloprodajnog objekta bio je utvrđen mesecima ranije i nije bilo mogućnosti da se ni za jedan dan iskoči iz unapred zacrtanog plana. Veoma kompleksan projekat koji je završen na vreme još je jedna od tema o kojoj ćemo govoriti na BIZIT-u.

Dodaci su ključ

U oba ova slučaja, i kada se radi o malim preduzećima s prepoznatljivim poslovnim potrebama, i kada se radi o sistemima s vrlo specifičnim zahtevima, najvažnije je da korisnik ima alat kojim se ne bavi, već koji mu omogućava da na najefikasniji način završi posao. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva znamo da Business Central može to da ispuni, između ostalog, jer postoji ogromna paleta dostupnih dodataka na osnovu kojih se sistem prilagođava različitim poslovnim potrebama.

Pročitajte i:  ASW Inženjering uvodi budućnost poslovanja kroz AI ERP sistem – asw:dominus

PCPress.rs Image

Ovi Add-on paketi su dostupni svim implementatorima i korisnicima preko Microsoft-ove platforme AppSource, a i sam GoPro ima svojih šest dodataka. Upravo su ta modularnost i dostupnost širom sveta jaki aduti ovog ERP-a, a mi, kao implementatori, to prepoznajemo i kroz mogućnost da korisnicima pružimo adekvatno rešenje u dogovorenom roku i predviđenom budžetu. Uostalom, i o tome ćemo više na BIZIT-u kako kroz naša predavanja i prezentacije, tako i u neposrednom kontaktu sa stručnjacima GoPro-a.

Korisna adresa: GoPro.rs

Autor: Petar Miljković, direktor GoPro

Facebook komentari: