Goran Vasić novi generalni direktor SBB-a

Dosadašnja direktorka SBB-a, Dragica Pilipović Chaffey,  prelazi na poziciju potpredsednice za korporativne poslove United Grupe. Goran Vasić, dosadašnji izvršni direktor korporativnog razvoja Telenora, od 23. juna preuzima pozicije generalnog i tehničkog direktora SBB-a.

 

Goran Vasić, generalni direktor SBB (Photo: amcham.rs)
Goran Vasić, generalni direktor SBB (Photo: amcham.rs)

“Izuzetno nam je drago što je Goran prihvatio poziv da se pridruži timu SBB-a koji sa vrhunskom ekipom  profesionalaca uspešno posluje u veoma kompetititvnom sektoru telekomunikacija. Verujemo da će njegovo dugogodišnje iskustvo doprineti da još jači krenemo u osvajanje novih usluga na tržištu telekomunikacija i sve većeg broja zadovoljnih korisnika“,  navode u United Grupi.

U proteklih godinu dana, United Grupa proširila je svoje poslovanje kupovinom crnogorskog kablovskog operatora BBM (sada Telemach) i slovenačkog mobilnog operatora TUŠMOBIL, a sa strategijom širenja nastaviće i ubuduće.

Goran Vasić ima više od 20 godina iskustva u telekomunikacijama. Radio je za Lucent na Tajlandu, Tajvanu i u Australiji, a zatim za Ericsson u Izraelu, SAD-u Meksiku. Od 2006. godine deo je menadžmenta Telenora, odakle sa pozicije izvršnog direktora korporativnog razvoja, prelazi na poziciju generalnog direktora i tehničkog direktora SBB-a, navodi se u zvaničnom saopštenju.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

3 thoughts on “Goran Vasić novi generalni direktor SBB-a

 • 02. 06. 2015. at 21:29
  Permalink

  Goran Vasic, “čovek za sve režime”. Tako lako otići, moguće je samo u Telenor grupi, posebno u Srbiji i Crnoj Gori. Čovek koji je potpisao odluku o kupovini MN Newsa (Internet provider) u Crnoj Gori, ni manje ni više nego milion i nešto “sitno” eura više od ranije dogovorene cene. Nego šta nego će da ide iz Telenora. Pa neka neko kaže da je Telenor grupa oličenje antikoruptivnih radnji.

 • 02. 06. 2015. at 21:27
  Permalink

  Da, da učiniće…

 • 02. 06. 2015. at 08:50
  Permalink

  Nadam se da će nešto učiniti da se popravi stanje u Kopernikusu!!

Comments are closed.