BIZIT plus

U prodaji su PC #222 i connect #52

Da li ste znali da heksadekadno napisan broj 222 glasi DE. A da u saradnji s nemačkom (DE) kućom Weka media realizujemo časopis connect čiji aktuelni broj (52) upravo označava broj sedmica u godini. Ne znamo šta sve to znači ljubiteljima teorija zavere, ali nama znači mnogo: završili smo dva velika posla i spremni smo da pokrenemo dva nova #startupa – PC #223 i connect #53…

_DSC0009

Novi PC donosi pregled novih foto-aparata. Ozbiljan pad prodaje ovih uređaja je direktna posledica sve boljih kamera u mobilnim telefonima, ali leto je za slikanje, pa ćemo i ove godine organizovati nagradni foto-konkurs na kome možete da osvojite lepe nagrade, a slikajte – čime god hoćete….

Ljubiteljima gedžeta namenjeni su prikazi LG G4 telefona, Apple Watch sata i novog Tesla tH785 tableta. Kako sve to funkcioniše u okviru kompanije, kazuje nam analiza prednosti i rizika BYOD (bring your own device) koncepta.

Detaljnije o sadržaju 222. broja časopisa PC da se informišete na pc.pcpress.rs.

Connect donosi detaljno poređenje Samsung Galaxy S6 i iPhone 6 telefona, tradicionalnu letnju  tabelu telefona s najmanjim zračenjem (da vam mozak ne prokuva), par povoljnih novosti koje su Intex i Lenovo doneli u naše prodavnice, a domaće tržište uzburkala je i SBB-ova kupovina Euneta. LTE donosi nove zadatke za operatere, a kako se oni u tome snalaze i koliko koriste virtuelizaciju mrežnih funkcija, pročitajte u specijalu za profesionalce…

Pročitajte i:  PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

Detaljnije o temama koje donosi connect #52 potražite na connect.pcpress.rs.

Sve naše magazine možete da pratite i online na iPadu pomoću PC Press aplikacije. Aplikacija je besplatna, kao niz naših ranijih izdanja PC-ja, connect-a i Business&IT-a. Uskoro će biti raspoloživa i aplikacija za Android.

Facebook komentari: