Top50 Glas publike

GTA remaster gameplay već procureo na internetu

Snimci Rockstar-ovog Grand Theft Auto remastera pojavili su se na mreži pre izlaska igre, nakon što su snimci igranja očigledno postavljeni iz ranih kopija.

GTA remaster gameplay već procureo na internetu

Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition košta 59,99 dolara

Iako je Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition objavljen pre nekoliko dana, Rockstar nije podelio nijedan značajan snimak igranja. Trejler objavljen prošlog meseca fokusiran je skoro isključivo na scene iz tri igre, a ne na poboljšanja igranja koja Rockstar obećava za skoro dve decenije staru trilogiju. Procureli snimci igranja daju mnogo bolju predstavu o tome kako će se ovi remasteri zapravo igrati. Oni pokazuju novi korisnički interfejs koji su nasledili od kasnijih GTA igara, i daju ideju o tome kako kontrole inspirisane Grand Theft Auto V zapravo funkcionišu u praksi.

Ostala obećana poboljšanja uključuju poboljšanu grafiku, bolju navigaciju preko mini mapa igara i moderne funkcije kvaliteta života kao što su Achievements i Trophies na Xbox-u i PlayStation-u. Na Switch-u igra će sadržati nišan kontrolisan kretanjem i kontrolom na ekranu osetljivom na dodir, a na PC-u će igre biti kompatibilne sa Nvidia-inom DLSS tehnologijom. Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition za 59,99 dolara dostupan je za Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, Xbox One i novije serije X/S konzole i PC preko Rockstar Games Launcher-a. Fizičko izdanje stiže 7. decembra, dok verzije za iOS i Android stižu u prvoj polovini sledeće godine.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: