BIZIT Seminar

Harley-Davidson predstavio novi električni bicikl

Harley-Davidson je predstavio svoj najnoviji model ebike-a. Kompanija opisuje Bash/Mtn kao brdski bicikl koji ima potpuno čvrst aluminijumski okvir i viljušku, bez prednjeg ili zadnjeg vešanja.

Harley-Davidson predstavio novi električni bicikl

 

Harley-Davidson e-bicikl koštaće 3.999 dolara

Jedina apsorpcija udara sa kojom ovaj bicikl dolazi je SR Suntour NCX stub sedišta, koji nudi do 50mm hoda. Harley-Davidson tvrdi da su te karakteristike koje nedostaju zapravo razlog za kupovinu Bash/Mtn. Kada prođete kroz neortodoksni dizajn, Bash/Mtn izgleda kao pristojan e-bicikl. Poseduje uklonjivu bateriju od 529Wh za koju kompanija kaže da će obezbediti domet između 30 i 95 milja, u zavisnosti od terena i režima vožnje koji koristite. Potrebno je nešto manje od pet sati da se baterija napuni do kraja, iako je možete dopuniti 75% nakon otprilike dva i po sata.

Kao e-bicikl klase 1, Bash/Mtn će prestati da vam pruža pomoć kada dostignete brzinu od 20 milja na sat. Paket upotpunjuju TRP hidraulične disk kočnice i 27,5-inčne Michelin gume. Sa 3.999 dolara, Bash/Mtn je na pristupačnijoj strani od onoga što možete očekivati da platite za električni brdski bicikl kompanija kao što su Canyon, Giant i Trek. Harley-Davidson planira da proizvede samo 1.050 komada Bash/Mtn, od kojih će 525 biti za prodaju u SAD-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: