ePlaneta

Honor 20 Pro od danas dostupan u Srbiji

Kompanija Honor je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg i najboljeg modela pametnog telefona, Honor 20 Pro. Honor 20 Pro je od 7. oktobra dostupan kod maloprodajnog partnera Tehnomanija, dok se od sredine oktobra očekuje kod mobilnih operatera i drugih maloprodajnih partnera, po maloprodajnoj ceni od 69.990 RSD.

PCPress.rs Image

Honor 20 seriju čine 3 modela: Honor 20 Lite, Honor 20 i Honor 20 Pro, pri čemu su prva dva modela od ranije dostupna u Srbiji. O atraktivnom i jedinstvenom dizajnu Honor 20 Pro telefona govori i priznanje Asocijacije evropskih medija iz oblasti audio, foto i mobilnih uređaja (EISA), pod nazivom “EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020”.

PCPress.rs Image

AI četvorostruka kamera – jedna od najboljih na DXOMARK listi

Honor 20 Pro karakteriše četvorostruka kamerasa Sony IMX586 48MP senzorom na glavnoj kameri, koji poseduje napredni AI Ultra Clarity režim i AIS Super Night režim koji omogućuju korisnicima da uslikaju čistije fotografije. Jedan od senzora takođe podrazumeva 16MP Super Wide Angle kameru, 8MP telefoto kameru, kao i 2MP makro kameru, koje obezbeđuju korisnicima da uslikaju šire i bliže kadrove, pružajući dodatan kvalitet pomoću optičke stabilizacije slike (OIS).

Pročitajte i:  Revolucionarni TECNO SPARK 20 PRO+ uskoro dostupan na tržištu Srbije!

PCPress.rs Image

Četvorostruka 48MP AI kamera omogućuje korisnicima da uslikaju izuzetno čiste i jasne fotografije tokom dana, naročito uz AI Ultra Clarity mode. Takođe, uz 16MP Super Wide Angle kameru, korinsnici mogu da uslikaju više, i to pod uglom od 117°, dok optička stabilizacija slike (OIS) obezbeđuje kreiranje oštrih fotografija pomoću senzora koji reaguju i na najmanji pokret i stabilizuju sočivo pre nego što se kadar ovekoveči u digitalnom formatu. Sa industrijskim rekordom kada je u pitanju otvor blende, koji iznosi f1.4, kao i drugim naprednim opcijama, kamera na Honor 20 Pro telefonu prvobitno je osvojila čak 111 poena na DXOMARK testu, dok je kroz dodatna testiranja osvojila i nove bodove, pa se tako trenutno rangira kao četvrta najbolja kamera u industriji, sa ukupnim rezultatom od 113 bodova

PCPress.rs Image

Napredne aplikacije, nova boja i nova verzija softvera

 Na ovogodišnjem IFA sajmu, Honor je takođe predstavio PocketVision aplikaciju, koja koristi snagu Honor 20 Pro telefona, kao i njegove AI četvorostruke kamere, kako bi pomogla korisnicima sa oštećenim vidom da čitaju dokumenta, menije i druge tekstualne sadržaje bez poteškoća.

Pročitajte i:  Android otkriva da li je vaš telefon ukraden 

PCPress.rs Image

Pored toga, novi EMUI 10.0/Magic 3.0 korisnički interfejs (beta verzija) biće dostupan na Honor 20 Pro modelu u četvrtom kvartalu, a kroz ovo ažuriranje korisnici će moći da uživaju u potpuno novom iskustvu, koje će njihov telefon učiniti estetski privlačnijim i prijatnijim za korišćenje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,