Honor 20 telefoni premijerno donose dinamički holografski dizajn

Dok se svetski brendovi mobilnih telefona fokusiraju na pomeranje granica kada je u pitanju funkcionalnost telefona, Honor je sebi postavio cilj da napravi telefon sa savršenom kombinacijom funkcionalnosti i čiste estetike. Honor 20 postavlja novi nivo u oblasti korisničkog iskustva tako što predstavlja prvi mobilni telefon u istoriji Honor brenda koji karakterišu višedimenzionalna staklena leđa, pri čijoj izradi je korišćena tehnologija dinamičkog holografskog dizajna.

PCPress.rs Image

Ova staklena leđa su kreirana pomoću procesa koji se sastoji iz dve faze i koji koristi takozvanu „Triple 3D Mesh“ tehnologiju, prvi put korišćenu u industriji mobilnih telefona. Dubinski sloj je kreiran pomoću izuzetno precizne tehnike i sastoji se od više miliona minijaturnih prizmi koje podsećaju na delove dijamanta.

Nakon završetka ovog komplikovanog procesa, dizajneri zatim dodaju dve nove površine: prvi sloj čini staklena površina, dok je drugi sloj obložen nijansama novih Honor boja, koje će biti otkrivene prilikom predstavljanja telefona, 21. maja ove godine. Rezultat ovog procesa jeste optički efekat koji će učiniti da se Honor 20 serija telefona značajno razlikuje od svojih prethodnika.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Honor – Uvek bolji

Jedan od slogana brenda Honor – „Uvek bolji“ (Always Better) – prisutan je u praktično svakom aspektu poslovanja kompanije. Najnovija „Triple 3D Mesh“ tehnologija koju je kreirao Honorpredstavlja najmoderniji vid zanatstva i načina izrade telefona. Ova tehnologija je korišćena po prvi put u industriji mobilnih telefona prilikom izrade Honor 20 serije, a predstavlja veoma kompleksan proces proizvodnje. Od 100 izrađenih staklenih panela koji trebaju da služe kao „leđa“ telefona, samo 20 zadovoljava izuzetno visoke kriterijume kompanije Honor. Uprkos činjenici da ovo predstavlja veliki izazov, kompanija Honorje i dalje istrajna u korišćenju ove tehnike za pravljenje staklenog kućišta

Podsetimo se inovacija u oblasti izrade – počevši sa 2.5D staklenim leđima na Honor 8 telefonu, preko 3D zakrivljenog dizajna na modelu Honor 9. Nakon toga, Honor 10 je korisnicima predstavio Aurora dizajn – gradijent boju koja menja izgled u zavisnosti od ugla gledanja, a koja je zadivila mnoge korisnike. Sa Honor 20 serijom, kompanija je spremna da postavi nove granice u oblasti dizajna mobilnih telefona.

Pročitajte i:  HONOR Magic6 Pro – AI revolucija za olakšanu svakodnevicu

Dizajn i performanse podređene korisnikovim potrebama  

Honor 20 seriju karakteriše 6,26-inčni all-view ekran, koji pokriva čak 91,6 odsto prednje površine telefona. Prednja kamera je ugrađena u ekran telefona, i prečnika je 4,5 mm. Za razliku od svojih prethodnika, ivice na Honor 20 modelu su dodatno obrađene kako bi dizajn dobio na eleganciji. To podrazumeva pažljivo planirano pozicioniranje čitača otiska prsta na desnoj strani aluminijumskog okvira, kako bi savršeno odgovarao prirodnom položaju prstiju prilikom uzimanja telefona u ruke.

PCPress.rs Image

Površina koja ne ostavlja otiske prstiju omogućava da telefon izgleda odlično u svakom trenutku. Ne samo da zakrivljen dizajn ekrana obezbeđuje stabilnije držanje telefona, već takođe maksimalno koristi sve tri dimenzije teelefona: dužinu, širinu i visinu, kako bi unapredio korisničko iskustvo prilikom gledanja sadržaja na ekranu.

Asimetrično pozicionirana kamera, u obliku slova „L“ unapređuje druge performanse Honor 20 telefona budući da na taj način omogućava telefonu da poseduje bateriju većeg kapaciteta, pri čemu zadržava atraktivan izgled pomoću dinamičkog holografskog dizajna.

Pročitajte i:  MWC 2024: putovanje u (mobilnu) budućnost

Honor 20 serija biće spremna da oduševi sve posetioce i gledaoce globalnog predstavljanja u Londonu 21. maja, kada će svi ljubitelji tehnologije moći da se uvere u napredne karakteristike kamere i neverovatne boje koje će krasiti ove telefone. Budite u toku sa najnovijim vestima o Honor 20 seriji tako što ćete redovno posećivati veb sajt Honor kao i kanale brenda Honor na društvenim mrežama, a PC Press će vas izveštavati o novoj seriji telefona direktno sa lica mesta.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,