HONOR Global Fans Day 2020: Atraktivni popusti za Honor uređaje

Jedan od vodećih svetskih tehnoloških brendova, kompanija HONOR, objavila je danas početak svog globalnog festivala, kojim želi da se zahvali svim svojim fanovima i dugogodišnjim korisnicima, pod nazivom HONOR Global Fans Day 2020. Od 30. marta do 14. aprila, festival će biti održan širom sveta, uključujući zemlje kao što su Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Rusija, Češka, Malezija, Srbija i mnoge druge.

PCPress.rs Image

Ovom prilikom, kompanija HONOR spremila je popuste na praktično kompletan asortiman svojih inovativnih pametnih uređaja, naročito za kupovinu od kuće. U periodu od 1. do 12 aprila, korisnici u Srbiji biće u prilici da kupe HONOR pametne uređaje po sniženim cenama kod svih maloprodajnih partnera, i to iz udobnosti svojih domova, uz poruku #ostanikodkuće.

Saznajte više o HONOR uređajima uz super korisnike

Ove godine, kompanija HONOR sklopila je partnerstvo sa brojnim poznatim influenserima iz sveta sporta, fotografije i gejminga kako bi na najbolji mogući način demonstrirala svojim korisnicima sve prednosti inovativnih pametnih uređaja u realnim svakodnevnim aktivnostima.

#Sport uz HONOR

Brojni pametni uređaji iz HONOR portfolija namenjeni su za praćenje zdravstvenih parametara i održavanje sportske forme, Kao što su HONOR MagicWatch 2 pametni sat i HONOR Band 5 pametna narukivca. Poznati nemački planinar Aleksandar Megos (Alexander Megos) jedan je od sportista koji će korisnicima širom sveta demonstrirati kako HONOR MagicWatch 2 pomaže u postizanju najboljih sportskih rezultata, pomoću opcije kao što je SpO2 monitor.

Pročitajte i:  Kompanija HONOR na prvom mestu među svim brendovima na kineskom tržištu pametnih telefona u prvom kvartalu 2024

#Kreativnost uz HONOR

Jedan od najpoznatijih influensera u oblasti turizma, Murad Osman (Murad Osmann), ujedno i osnivač popularnog hashtag-a #FollowMeTo, demonstriraće sve napredne karakteristike HONOR MagicBook laptopa, uključujući i njegov atraktivan i lagan dizajn, kroz svakodnevne aktivnosti na njegovim putovanjima.

#Igranje uz HONOR  

Za sve ljubitelje gejminga, HONOR u svojoj ponudi ima izuzetno pristupačan i brz model pametnog telefona, kao što je HONOR 9X. Profesionalni gejmeri, kao što su Teeqzy, Puuki and Jo Jonas, na najbolji mogući način će demonstrirati sve mogućnosti Kirin 810 procesora i GPU Turbo 3.0 tehnologije u realnim okolnostima gejminga.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,