Honor predstavio MagicWatch 2 pametni sat

Kompanija Honor danas je zvanično predstavila novitet u svom portfoliju nosivih uređaja, pametni sat Honor MagicWatch 2. Ovaj inovativni i atraktivni uređaj svedoči o izvrsnosti nosivih uređaja kompanije Honor , sa baterijom koja može da izdrži do 14 dana bez punjenja, zahvaljujući Kirin A1 procesoru, inteligentnim i pametno osmišljenim tehnologijama za praćenje najbitnijih zdravstvenih parametara, kao i izgledom ekrana koji se u potpunosti može personalizovati i čak 4 različita dizajna kaiša. Honor MagicWatch 2 će biti dostupan u Srbiji od sredine januara.

PCPress.rs Image

15 fitnes režima za personalizovan trening

Honor MagicWatch 2 karakteriše 15 različitih fitnes režima zasnovanih na dostizanju određenih ciljeva, uključujući 7 sportova u hali kao i 8 sportova napolju, među kojima su trčanje, šetnja, voženje bicikla, trijatlon, plivanje, mašina za veslanje, slobodni trening itd. Na taj način, vežbačima su omogućeni personalizovani i raznovrsni režimi koji će im proces vežbanja učiniti zanimljivijim i inovativnijim.

Pored 15 fitnes režima, Honor MagicWatch 2 takođe poseduje 13 profesionalnih kurseva za trčanje, kako u sali tako i na otvorenom, od početnog do naprednih nivoa. Bilo da su u pitanju korisnici koji tek počinju sa trčanjem ili su iskusni trkači koji žele da unaprede svoje rezultate, Honor MagicWatch 2 može da im pruži savršene kurseve, kao i savete i motivaciju koji će im pomoći da podignu svoj trening na viši nivo.

Pročitajte i:  Apple, Fitbit i drugi fitnes trekeri imaju nedostatke kojih morate biti svesni

Napredno praćenje zdravstvenih parametara i vaš lični zdravstveni savetnik

Honor MagicWatch 2 redefiniše praćenje zdravstvenih parametara tako što koristi tri najsavremenije tehnologije kako bi korisnicima obezbedio precizne i korisne informacije u realnom vremenu, i na taj način im pomogao da žive zdravije i unaprede kvalitet života u brojnim aspektima.

PCPress.rs Image

Opremljen Huawei TruSleep 2.0 tehnologijom, Honor MagicWatch 2 ima sposobnost da precizno prati i prepozna 6 najuobičajenih poremećaja spavanja i korisnicima pruži više od 200 odgovarajućih predloga i saveta za unapređenje kvaliteta sna i eliminisanje loših navika. Honor MagicWatch 2 takođe ima sposobnost da prepozna stepen strasa kod korisnika i preporuči im vežbe disanja koje će im pomoći da pronađu unutrašnji mir, što je moguće zahvaljujući Huawei TruRelax tehnologiji. Pored toga,  Huawei TruSeen tehnologija na Honor MagicWatch 2 pametnom satu omogućuje korisnicima da precizno i efikasno prate broj otkucaja srca tokom celog dana, kao i da ih upozore kada je njihov broj značajno iznad ili ispod normalne granice. Honor MagicWatch 2 pametni sat otporan je na vodu do dubine od 50 metara, pri čemu ima sposobnost da beleži prosečan SWOLF rezultat, brzinu, distancu i potrošene kalerije. Svi lični zdravstveni podaci mogu biti sinhronizovani na pametni telefon korisnika preko unapred instalirane Huawei Health aplikacije.

Pročitajte i:  HONOR spreman za trijumfalni povratak na globalno tržište

Pametne opcija za vašeg novog inteligentnog asistenta

Honor MagicWatch 2 omogućuje korisnicima da primaju ili prave telefonske pozive preko bluetooth tehnologije kada su u pokretu, ili preko slušalica ili preko ugrađenog zvučnika i mikrofona, čak i ako se nalaze na 150 metara od telefona. Ovaj pametni sat takođe podržava notifikacije o SMS porukama, elektronskoj pošti, kalendaru i drugim sadržajima, koje će biti prikazane na njegovom ekranu kada je povezan za pametnim telefonom. Među aplikacijama koje su već instalirane na ovaj uređaj nalaze se, vremenska prognoza, alarm, štoperica, kao i „Find my Phone“ aplikacije za lociranje uređaja. Honor MagicWatch 2 takođe poseduje 4GB interne memorije, od čega korisnici mogu iskoristiti 2GB skladišnog prostora za muziku, čime im je omogućeno da sačuvaju do 500 pesama u kojima mogu da uživaju.

Ne samo da je opremljen AMOLED ekranom osetljivim na dodir, sa dijagonalom od 1,39 inča, najsavremenijim tehnologijama za praćenje zdravstvenih parametara, dugotrajnom baterijom i personalizovanim izgledima ekrana, već je Honor MagicWatch 2 dostupan u dve veličine – 46mm i 42mm, a korisnicima u Srbiji će biti dostupan sredinom januara 2020. godine.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,