ePlaneta

Hosting – Temelj svake onlajn kuće

Bez dobrog temelja nema velike kuće, a temelj svake onlajn „kuće“ je hosting. Znamo da u svom poslovanju nailazite na velike izazove, a znamo i da je retkima prošla godina bila uspešna, dok je većini bila teža nego prethodne. Znamo da je, u većini slučajeva, delimični ili potpuni prelazak na onlajn poslovanje način za preživljavanje, a ne toliko stvar dobre volje. Ali, želimo da znate da u svemu tome niste sami, da je to investicija za budućnost i da u tom procesu mi mislimo na vas.

PCPress.rs Image

Tokom cele prošle godine trudili smo se da osmislimo akcije koje će vam pomoći da unapredite svoje onlajn prisustvo. Pažljivo smo pratili šta se dešava, osluškivali vaše želje i potrebe, a rezultat toga je niz promocija u kojima ste do imena domena i pouzdanog hosting-a mogli doći po veoma povoljnim cenama.

Nastavljamo s promocijama i u ovoj godini

Kriza još uvek traje, a to znači da smo i dalje tu da vam olakšamo situaciju. Zato i u ovoj godini imamo promociju koja će vam pomoći da pokrenete ili poboljšate svoje onlajn poslovanje. Do kraja februara nudimo vam popust od čak 50% na sve hosting pakete, a kao dodatni bonus, dobijate i besplatan .RS domen prilikom kupovine bilo kog hosting paketa. Kompletnu ponudu možete naći na našem sajtu www.superhosting.rs.

U vreme rasta najbitniji su dobri temelji, a temelj svakog sajta je hosting i treba vam pouzdan partner, na koga se možete osloniti u nepredviđenim situacijama. Treba vam hosting koji može brzo i lako da isprati naglo povećanje broja posetilaca na vašem sajtu, zaštiti vas od zlonamernih napada, ubrza rad sajta, ponudi najbolju platformu za lako pravljenje sajta i e-trgovine, osigura profesionalnu tehničku podršku? Uvek se možete osloniti na SuperHosting.

Čak i ako trenutno nemate planove za pravljenje sajta (a trebalo bi da ih imate), možete iskoristiti ovu ponudu da registrujete naziv domena i počnete u komunikaciji s poslovnim partnerima da koristite mejl sa sopstvenim domenom (kontakt@nazivfirme.rs). Na taj način, korak po korak, počećete da gradite svoj onlajn identitet.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Ovakvim promocijama želimo da pomognemo i damo vetar u leđa, pre svega, početnicima kojima su finansije najveća prepreka u realizaciji poslovnih ideja, kao i onima koji posluju offline, ali se zbog krize ustručavaju da investiraju u prelazak na Internet poslovanje.

Praćenje trendova kao put do uspeha

Ako nas je prošla godina nečemu naučila, onda je to da je onlajn prisustvo neophodno da bi se uspešno poslovalo. Zbog svakodnevnih promena, sve su češće situacije u kojima je neophodno brzo komunicirati s postojećim i potencijalnim klijentima, pa bilo kakav offline način nije dovoljno efikasan. Iako su društvene mreže dobar alat, treba ih, pre svega, koristiti kao dopunu vlastitog sajta, koji vam nudi neuporedivo više opcija.

PCPress.rs Image

Možda vam se čini da Internet trgovina u Srbiji još uvek nije uzela maha i da investiranje u e-trgovinu nije isplativo, ali činjenice govore suprotno. Čak i nakon ukidanja vanrednog stanja prošle godine, kada su kupci mogli normalno u prodavnice, onlajn kupovina je bila dvostruko veća u odnosu na period pre pandemije.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Pravi trenutak je baš sad

Iskorak u nepoznato nikad nije lak, pa će mnogi naći izgovor zašto da se ulaganje u onlajn prisustvo odloži „za neka bolja vremena”. Činjenica je da svako odlaganje znači gubljenje koraka s konkurencijom i propuštenu zaradu. Mi smo tu, čuvamo prostor na disku i jedan lep naziv domena, baš za vas.

Korisna adresa: SuperHosting.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,