N Central domination

HP: Štampajte dva puta više stranica za istu cenu

HP Ink Advantage Conference_1Kompanija Hewlett-Packard (HP) je objavila potpuno novi koncept štampanja – HP Deskjet Ink Advantage program.

Širok portfolio Ink Advantage štampača omogućava korisnicima da štampaju do dva puta više stranica za istu cenu(2).

Osnovna prednost ove linije je ekonomična štampa u prepoznatljivom HP kvalitetu, kao i niz inovativnih tehnoloških rešenja među kojima se ističe funkcija direktne bežične štampe (wireless direct printing) koja ne zahteva prisustvo mreže(1)

Novi Ink Advantage koncept štampanja omogućava kućnim korisnicima i mikro-preduzećima da štampaju do 2X veći broj stranica za istu cenu(2) uz prepoznatljiv i postojan HP kvalitet!

· HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One štampač ima ugrađen displej za jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje, i istovremeno je pogodan za štampu u visokoj rezoluciji i sve to uz niske troškove štampe.

· HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 i 6525 e-All-in-One štampači pored gore navedenih opcija, nude i opciju HP wireless direct printing koja omogućava korisnicima da jednostavno štampaju sa mobilnog telefona koji ima wireless pristup i to bez prisustva mreže ili rutera. (1)

· HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One i 4625 e-All-in-One štampači omogućavaju korisnicima da štampaju, skeniraju, kopiraju i šalju fax, a da pri tom smanje do 40% utrošak energije uz pomoć funkcije Scheduled On/Off. (3)

Nova HP Deskjet ink Advantage linija štampača je poboljšana sa više funkcija i sa većom brzinom štampe od prethodnih modela. Cene ovih uređaja biće različite, kako bi HP odgovorio na različite potrebe svojih kupaca. Ovu seriju čine 7 Ink Advantage štampača.

Inovativna tehnološka rešenja prvi put viđena na tržištu

Novi HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 i 6525 e-All-in-One štampači dolaze sa inoviranim funkcijama koje se prvi put pojavljuju na tržištu. Uvodeći ova inovativna rešenja, kompanija HP potvrdila je i unapredila poziciju lidera ispunjavajući potrebe i želje svojih kupaca i omogućavajući im nekoliko stvari:

· Jednostavno štampanje sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima wireless pristup, bez prisustva mreže ili rutera, i to sve zahvaljujući funkciji HP wireless direct printing (1)

· Štampanje sa bilo kog mesta zahvaljujući funkciji HP ePrint(4)

· Direktno skeniranje u e-mail box-ove i to bez korišćenja PC-ja(5,6) koristeći HP Deskjet Ink Advantage 5525 i 6525 e-All-in-One štampače

Svi Ink Advantage štampači poseduju ENERGY STAR ® sertifikat i omogućavaju i do 50 odsto uštede papira zbog automatskog, dvostranog štampanja i kopiranja.

Više izbora za pristupačnu, ekonomičnu štampu

Potencijalni korisnici imaju sedam novih DeskJet Ink Advantage štampača za ekonomičnu štampu:

· HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One štampač idealan je za kućne korisnike koji žele kompaktan i ekonomičan uređaj. Korisnici mogu jednostavno da štampaju, skeniraju i kopiraju dokumenta i fotografije uz pomoć preciznog displeja i da prilagode slike ili tekst uz pomoć tastera “reduce/enlarge”. Studenti, takođe, mogu da iskoriste povoljnost štampe bez margina uz HP kvalitet, kako bi napravili impresivne rezultate.

· HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One štampači idealni su za poslovne korisnike koji zahtevaju sveobuhvatan uređaj sa funkcijama za štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faks-a. Odštampana dokumenta su izvanrednog HP kvaliteta i po niskim troškovima štampe. Uređaji su sa ENERGY STAR ® sertifikatom i imaju 35-stranica Document Feeder kako bi se štampanje završilo brzo i efikasno.

Sa štampačem HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One, kućni korisnici i oni u manjim kancelarijama mogu jednostavno štampati i ako su dosta udaljeni od uređaja, i to zahvaljujući HP ePrint funkciji koja, između ostalog, korisnicima omogućava i da da dele resurse uz pomoć wireless mreže.(4,8)

Niski troškovi štampe, izuzetan HP kvalitet štampe

Dva nova Ink kertridža, HP 650 i HP 655 serije, napravljena su sa uvođenjem novih HP DeskJet Ink Advantage štampača. Ovi originalni HP Ink kertridži mogu da štampaju i do 600 strana po ceni već od 1.000 dinara(7), a da je pri tom kvalitet tih dokumenata na jako visokom nivou, a odštampane fotografije su laboratorijskog kvaliteta.

Inovativni HP Ink Advantage koncept omogućava studentima da zablistaju zahvaljujući odštampanom materijalu koji koriste u svojoj edukaciji i zahvaljujući svojim projektima koji su odštampani po veoma povoljnoj ceni; Kućni korisnici i mikro-preduzeća mogu uživati u pouzdanoj i kvalitetnoj štampi uz niske troškove.

Zbog izuzetne pouzdanosti, HP DeskJet Ink Advantage štampači svojim korisnicima omogućavaju smanjenje troškova koje bi imali usled oštećenja štampača, a koje može nastati korišćenjem alternativnih kertridža.

Bloger Marko Čavić, koji je prvi imao prilike da testira jedan od uređaja, na samom događaju je sa prisutnima podelio svoje utiske o novom HP – ovom konceptu.

On je istakao da je impresioniran ekonomičnošću, kvalitetom, i brzinom rada uređaja iz HP Ink Advantage programa i da će svoje utiske nastaviti da deli sa svim zainteresovanim čitaocima na portalima http://mi2design.com/mobile/ i http://www.mondo.rs/cs505/Magazin/Komunikacije.html.

 

Napomene:

(1) Mobilni uređaj mora imati wireless pristup. Štampač mora imati funkciju HP ePrint. Karakteristika može zahtevati driver-e ili aplikacije koje su dostupne za preuzimanje na www.hp.com/go/ eprintcenter.

(2) Ink Advantage platforma koristi HP 655 Ink kertridže:

U poređenju sa štampanjem u kome se koriste drugi HP Deskjet Ink kertridži. Poređenje se zasniva na HP-ovom deklarisanom kapacitetu kertridža HP 364/HP 178 prema HP 655 i HP 301/HP 122 naspram HP 650 originalnih kertridža i njihovom preporučenom maloprodajnom cenom. Stvarne cene mogu biti drugačije. Stvarni kapacitet zavisi od modela štampača, slika koje se štampaju i drugih faktora.

Za više informacija pogledajte www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Rezultati za druge kertridže neće biti isti.

Ink Advantage platform koristi HP 650 Ink kertridže:

U poređenju sa štampanjem u kome se koriste drugi HP Deskjet Ink kertridži. Poređenje se zasniva na HP-ovom deklarisanom kapacitetu kertridža HP 301/HP 122 naspram HP 650 originalnih kertridža i njihovom preporučenom maloprodajnom cenom. Stvarne cene mogu biti drugačije. Stvarni kapacitet zavisi od modela štampača, slika koje se štampaju i drugih faktora. Za više informacija pogledajte www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Rezultati za druge kertridže neće biti isti.

(3) Kalkulacija za uštedu energije podrazumeva uređaj koji je isključen 12 sati tokom svakog radnog dana u nedelji i 48 sati tokom vikenda. Smanjena potrošnja energije u poređenju sa tipičnim dnevnim modelom korišćenja, koji podrazumeva uređaje koji ostaju u "off" režimu preko noći i tokom vikenda.

(4) Zahteva internet vezu sa štampačem. Karakteristika radi sa bilo kog uređaja koji ima internet i e-mail. Zahteva HP Web Services Account registraciju. Vreme štampanja može varirati. Za spisak podržanih dokumenata, kao i tipova slika, posetite http://www.hp.com/go/eprintcenter. A za dodatna rešenja, pogledajte http://www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.

(5) Zahteva wireless access point i Internet vezu sa štampačem. Usluge zahtevaju registraciju. Dostupnost aplikacija varira od zemlje, jezika i ugovora, i zahteva nadogradnju firmvera. Za više detalja pogledajte www.hp.com/go/ePrintCenter.

(6) Kompatibilan sa najpopularnijim e-mail uslugama. Za više informacija, posetite www.hp.com /go/eprintcenter

(7) Preporučena maloprodajna cena. Stvarne cene mogu biti drugačije.

(8) Kvalitet wireless veze zavisi od fizičkog okruženja i udaljenosti od pristupne tačke/access point-a, a može biti ograničen tokom aktivnih VPN veza

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,