BIZIT plus

HTC Connect–program za poboljšanu A/V konekciju

HTC korporacija predstavila je svoj HTC Connect™ program sertifikacije osmišljen da pruži proizvođačima potrošačke elektronike mogućnost da postignu poboljšane zvučne i vizuelne standarde za bežičnu vezu između HTC® uređaja i uređaja potrošačke elektronike. Za korisnike, HTC Connect će značiti visoki kvalitet i mogućnost bežičnog slanja audio i video sadržaja preko HTC pametnih telefona do kompatibilnih uređaja u kući i automobilima.

Pametni telefoni menjaju način na koji pojedinci slušaju muziku i gledaju video snimke, omogućavajući lakše nego ikad uživanje u bogatom multimedijalnom sadržaju. Putem HTC Connect-a, HTC pojednostavljuje korišćenje mobilnih uređaja kod kuće. HTC Connect sertifikat predstavlja nov standard konekcije za partnere i pruža korisnicima nov nivo pogodnosti kroz bežičnu integraciju sa drugim kompatibilnim uređajem potrošačke elektronike. Najavljeno je da će HTC One™ serija pametnih telefona dobiti HTC Connect sertifikat kroz update softvera tokom narednih meseci.

“Ideja HTC Connect-a je da omogući korisnicima da lako prenose svoje omiljene visoko kvalitetne snimke i zvuk iz pametnih telefona u domove i automobile. Ova inicijativa predstavlja unapređenje HTC inovacija za pametne telefone zajedno sa vodećim brendovima potrošačke elektronike” rekao je Kouji Kodera, direktor proizvoda HTC korporacije. “Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da je Pioneer Electronics, lider u audio i video industriji, naš prvi partner koji će predstaviti inicijalni HTC Connect sertifikat u audio doživljaju.”

Pročitajte i:  Xiaomi 14: Mali i ubitačan

Pioneer Electronics – Prvi HTC Connect Partner

Pioneer Electronics je prvi partner koji će predstaviti HTC Connect sertifikovani uređaj. HTC Connect će biti deo Pionirove postavke za DLNA kompatibilne audio/video prijemnike i bežične zvučnike.

“Veoma smo zadovljni što radimo sa HTC-om na evoluciji audio tehnologije. Ova priča prati Pionirovu posvećenost povezivanju pametnih telefona sa uređajima za kućnu zabavu” rekao je Russ Johnston, izvršni potpredsednik odeljenja kućne elektronike, Pioneer Electronics.“ Upotreba pametnih telefona kao primarnog izvora sadržaja kod kuće je trend koji se razvija veoma brzo, i HTC pomaže da se obezbede preko potrebna rešenja za rast ovog tržišta.” 

HTC Connect sertifikat će takođe biti integrisan u buduće Pioneer proizvode.

O HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC potfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense-om, korisničkim interfejsom koji poboljšava iskustvo upotrebe uređaja. Kompanija se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija: www.htc.com

Facebook komentari: