BIZIT 2022

Huawei Mate 10 serija stigla u Srbiju

Mobilni telefon sa veštačkom inteligencijom, Huawei Mate 10 Pro stigao je u Srbiju i moguće ga je kupiti u pretprodaji u Huawei Experience Store u TC Ušće do 1. decembra, a svaki kupac u tom periodu na poklon dobija i Huawei EnVision 360 Panoramic VR kameru.

PCPress.rs Image

Da su inteligentni telefoni naša stvarnost uverio se veliki broj poslovnih ljudi i predstavnika medija koji su prisustvovali digitalizovanoj prezentaciji telefona u Kafeteriji Magazin u Kralja Petra, a osim toga predstavljen je i Mate 10 Lite, telefon namenjen mlađoj generaciji. Domaćin beogradske premijere Mate 10 Pro telefona bila je dama čiji se digitalizovan lik pojavio na ekranima smeštenim na platformu stepeništa u centralnom delu Kafeterije. Vizuelizacija high-tech performansi ove tehnologije odigravala se na tri velika ekrana koja su zajedno prikazivala trodimenzionalnu sliku Mate 10 Pro inteligentnog telefona.

PCPress.rs ImageSvaki deo prostora na događaju je bio interaktivan i odražavao neku od ključnih karakteristika Mate 10 Pro telefona. Gosti su mogli da se upoznaju sa opcijom offline rečnika, te se velikoj mapi sveta sa rečenicama na raznim jezicima mogao prineti Huawei Mate 10 Pro i momentalno bi se pročitao prevod na ekranu telefona. Opcija Object recognition mogla je da se testira na galeriji slika u kojoj su fotografije različitih predela, ljudi. Na mostiću galerije gosti su pravili 360 fotografije pomoću Huawei uređaja 360 kamera. 

Pročitajte i:  Huawei nova 10 Pro - Vlogerski telefon

PCPress.rs ImageJedan deo bio je u potpunosti posvećen biznis i gejming korisnicima telefona, gde su poslovni korisnici mogli da se uvere u funkcionalnost PC moda uz pomoć kog povezivanjem telefona sa monitorom mogu da pristupe podacima u telefonu i rade na njemu kao na bilo kom drugom kompjuteru. Pored toga, PC mode ima i opciju koja podiže iskustvo igranja igara na viši nivo, i povezivanjem telefona sa TV uređajem, telefon će služiti kao konzola za igranje igrica što su gosti na događaju mogli i da probaju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,