BIZIT plus

Huawei najnoviji pametni sat ima tajnu unutra: par bežičnih slušalica

Ako ste već videli najavu za Huawei Watch Buds na webu, onda bi vam bilo oprošteno što ste pomislili da je to neki koncept koji su napravili obožavaoci ili proizvod ranog razvoja koji nikada neće ugledati svetlost dana.

PCPress.rs Image

Kineski tehnološki gigant najavio je gedžet 30.11. ali je od tada odložio lansiranje proizvoda

Ali, u najavi na Weibo-u, Huawei ne samo da je potvrdio da su Huawei Watch Buds originalni proizvod, već je dao i video-zapis da bismo ga bolje pogledali. Kao što ime sugeriše, Huawei Watch Buds su par slušalica sakrivenih u pametnom satu koji izgleda slično Huawei Watch 3. Detalji su šturi tako da još nema reči o tome kakve performanse ili trajanje baterije možete očekivati od bilo kojeg proizvoda, ali izgleda da sam sat koristi HarmonyOS.

Čini se da slušalice ne liče ni na jedan prethodni Huawei proizvod, jer imaju crni i srebrni dizajn. Iako se koncept čini više nego čudnim, mogao bi biti zgodno rešenje za trkače i druge ljude koji ne žele da nose posebnu futrolu za slušalice tokom treninga. (Ako im ne smeta dodatna masa na njihovim zglobovima).

Pročitajte i:  Ministarstvo rudarstva i energetike najavilo zeleni projekat sigurnih kuća u saradnji sa kompanijom Huawei

Datum objavljivanja 2. decembra takođe se pojavio na video snimku, ali je Huawei odložio lansiranje svog potrošačkog kompleta za zimu 2022 iz neutvrđenih razloga. Nadamo se da ćemo kasnije ovog meseca dobiti više detalja u vezi sa cenama i regionalnom dostupnošću.

Izvor: Theverge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,