Huawei predstavio Porsche Design Mate RS sa 512GB memorije!

Nakon što smo se upoznali sa Huawei P20 i P20 Pro, stigao je i pravi Porsche među telefonima – Huawei Mate RS. 

Huawei predstavio Porsche Design Mate RS sa 512GB memorije!

I dok su svi prethodnih dana pričali o informacijama koje su procurele o Huawei P20 modelima i njihovim trostrukim kamerama,  u Parizu je danas predstavljen verovatno najluksuzniji telefon na svetu – Porsche Design Huawei Mate RS. Kao i sve što ima oznaku Porsche Design, i ovde je reč o proizvodu sa vrhunskim dizajnom.

Huawei Mate RS – i luksuz i hardver

Mate RS je luksuzni telefon u svakom pogledu, poput pravog Poršea i ovde se iza elegantnog dizajna krije monstruozno jaka mašina koju je malo ko video do sada. Tehničke karakteristike telefona su prosto neverovatne (postaju verovatnije kad vidite cenu, ali o tome kasnije). 

Pored 512 GB dostupnog prostora, telefon ima dva čitača otiska prsta – jedan na pozadini telefona i drugi ispod OLED ekrana! Ove dve karakteristike do sada nismo videli ni u jednom telefonu (Vivo nije izašao još). Interesantno je da senzore za otisak prsta možete da koristite i kako bi menjali korisničke profile. 

Pročitajte i:  Huawei Pura 70 Pro: Radost za puriste

Huawei Mate RS Porshe Design

Tehničke specifikacije Huawei Mate RS

  • Ekran: 6″ OLED
  • Memorija: 6GB RAM
  • Interna memorija: 256GB ili 512GB
  • Procesor: Kirin 970
  • Baterija: 4000mAh

A sada… Najzanimljiviji deo – Porsche Design Huawei Mate RS cena. Dakle koliko košta ovaj telefon? Koliko god da pretpostavite verujte nam da nećete biti ni blizu. Ako ste mislili da je iPhone X skup, onda ćete ostati bez reči na cenu ovog čuda iz Kine. 

Mate RS od 256GB će u Evropi koštati 1695 evra, dok će verzija sa 512GB biti dostupna za samo 2095 evra! Pročitajte te cene opet, a onda razmislite koliko biste čvrsto držali ovaj telefon samo da vam ne ispadne (mada uvek možete da uzmete neku masku od 300 dinara i ne stavite foliju preko ekrana). Ovaj neverovatni telefon stiže u Evropu 12. aprila. Još uvek nije poznato da li će se naći u ponudi kod domaćih operatera.

Izvor: Huawei

Facebook komentari: