iPhone X kao jubilarni model

Pre deset godina Apple je šokirao svet svojim iPhone‑om – bio je toliko lepši i upotrebljiviji od svih ostalih mobilnih telefona da je u trenutku osvojio srca korisnika širom planete. Kako su godine prolazile, konkurencija je pravila sve bolje telefone, tako da su ga tehnološki odavno prestigli. Stoga je iPhone X za Apple izuzetno važan, jer ima cilj da vrati jabuku na tron.

PCPress.rs ImageSteve Jobs i njegova ekipa postavili su ciljeve koji su u fokusu imali logičnu i jednostavnu upotrebu, kao i do tada neviđenu lepotu, a onda ih i ispunili. Način upotrebe postavio je standarde koji se do danas nisu menjali, kao što su korišćenje prstom, prelepe ikone i sklad hardvera, operativnog sistema i aplikacija. Mobilni Windows, tada dominantan na mobilnim uređajima, bio je smešan u poređenju s iOS‑om i sve samo ne lako upotrebljiv…

 

Tekst u celini pročitajte u digitalnom izdanju časopisa PC Press koje je ovog meseca potpuno besplatno  link http://pc-press.mwtatooine.net/read/pc-press-350/article/jubilarni-iphone/page/24.html.

Ako koristite pametni telefon besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

Pročitajte i:  Apple program samopopravke - Mac računari na M3 

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

Branko Nikitović i Srđan Marković

(Objavljeno u PC#249)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,