Data centri 2024

Huawei Watch GT 4 – mnogo više od estetike

Jedna od najbitnijih karakteristika Watch GT 4 serije pametnih satova kompanije Huawei jeste vrhunski dizajn. Watch GT 4 je najpre osmišljen da bude moderan, luksuzan sat prefinjenog stila u stilu osmougaonika, za koji niko neće moći da pogledom pretpostavi da je reč o pametnom uređaju. Ipak, ključne osobine Huawei pametnih satova su zadržane – a to su mnogobrojne funkcije i bogatstvo opcija u kombinaciji sa vrhunskim tehničkim karakteristikama.

PCPress.rs Image

Precizne funkcije za svaki dan

Novi pametni satovi poseduju mnoštvo važnih funkcija. Bez obzira da li je reč o kozmetičkim stavkama poput Watch Face-a, odnosno dizajna pozadine, kojih je na raspolaganju preko 25 hiljada, praćenja zdravstvenih parametara,upravljanja unosom kalorija, ili reprodukciju muzike direktno sa zgloba uz pomoć bežičnih bubica, kako biste išli na trčanje, u šetnju ili u teretanu bez potrebe da nosite sa sobom druge uređaje.

Najvažniji fokus nove generacije jeste na obilju fitnes funkcija i mogućnosti praćenja zdravstvenih parametara. Zahvaljujući unapređenim senzorima, broj koraka, pređena daljina, puls i SpO2 parametri se prate s još većom preciznošću. Health community služi razmeni informacija s najbližima – uglavnom, članovima porodice – pa se tako mogu dobijati informacije o zdravstvenom stanju člana porodice. TruSeen 5.5+ senzor otkucaja srca, TruSleep 3.0 senzor za praćenje sna i disanje, SpO2 senzori prate brojne zdravstvene parametre, a novinu predstavlja praćenje menstrualnih ciklusa. Tu je i podrška za pregled unosa kalorija.

Pročitajte i:  Huawei Watch Fit 3: Raskoš jednostavnosti

Novi sat stiže s podrškom za praćenje preko 100 sportova i fizičkih aktivnosti. Bez obzira da li želite da igrate fudbal ili košarku, trčite, šetate se, vežbate u teretani ili plivate, Watch GT 4 će biti tu da vas podrži i isprati u toj aktivnosti. Čak je podržan i eSports, za sve koji žele da prate zdravstvene parametre tokom brutalnih multiplej okršaja za ekranima svojih računara.

Kompatibilan sa svim iOS i Android uređajima

Na samom kraju, važno je istaći da je nova generacija Huawei pametnih satova kompatibilna sa svim platformama i uređajima, budući da se povezuje s Android ili iOS operativnim sistemom.

Huawei Watch GT 4 će se lako i brzo povezati i isporučiće obilje interesantnih i važnih informacija korisniku. I to će činiti bez potrebe za čestim punjenjem, što mu je jedna od glavnih konkurentskih prednosti. Baterije nove serije pametnih satova traju nedelju dana na manjim, ženskim modelima, ili do dve nedelje na većim, muškim varijantama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,