BIZIT Seminar

Igrice: 3D tetris

Tetris nije više igrica koja nas okupira i izoluje od drugih. Danas ona testira naše strpljenje, inteligenciju pa nas i  spaja sa drugima. Nešto bolje od tradicionalnog tetrisa može biti samo tetris u 3D verziji. A on je tu!

hoverkraft-levitating-construction-challenge-by-thinkgeek2

Ovaj mali i praktičan gedžet je nešto što bi se svakom ljubitelju tehnologije dopalo. Igrice se razlikuju u mnogo čemu. U strukturalnoj građi – prelazak iz dve u tri dimenzije, u ideji, broju učesnika i sl. Tetris koji poznajemo i uz koji smo odrasli (ne mislimo na aplikaciju za moblini), držali smo u ruci i, na ekrančiću površine možda šest centimetara kvadratnih, pokušavali smo što bolje i što duže da uklopimo kockice.

hoverkraft-levitating-construction-challenge-by-thinkgeek3

Odlike su specifične, on lebdi, konstruktivnog je karaktera – što omogućava učestvovanje od jednog do čak osam igrača. 3D tetris će testirati vaše strpljenje, inteligenciju, preciznost i smirenost prstiju, socijalne sposobnosti, timski rad i još mnogo toga. Ono što vam je potrebno od ove igrice, da li puka razonoda ili dobar trening, slobodno uzmite jer je na tržištu i pristupačne cene.

Pročitajte i:  Blender dobio AI alat za kreiranje slika i efekata iz tekstualnih opisa

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,