Top50 Glas publike

Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies

Kompanija Ingram Micro, koja se bavi distribucijom informacione tehnologije u Jugoistočnoj Evropi, potpisala je ugovor o distribuciji sa Veritas Technologies, kompanijom koja se bavi proizvodnjom softvera namenjenog sveobuhvatnom upravljanu podacima (information management). Ovim ugovorom, kompanija Ingram Micro se autorizovala za distribuciju kompletne Veritas ponude u 7 zemalja Jugoistočne Evrope, uključujući Srbiju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu,  Hrvatsku i Sloveniju.

PCPress.rs Image

Veritas Technologies omogućava organizacijama da iskoriste informacije kako bi ostvarivali poslovne uspehe. Rešenja su dizajnirana da funkcionišu i rade i u najkompleksnijim i veoma heterogenim okruženjima i uglavnom se koriste za interakciju različitih vrsta aplikacija, servera i druge tehničke opreme, uključujući i uređaje za skladištenje podataka. Veritas Technologies proizvodi su kompatibilni sa svim najčešće korišćenim operativnim sistemima i podržavaju najvažnije baze podataka i uređaje za skladištenje podataka.

Vladimir Popović, Generalni direktor Ingram Micro SEE NON-EU govorio je o razlozima potpisivanja sporazuma i koristima ovog sporazuma za partnere. “Kompanija Ingram Micro poklanja pažnju izboru saradnje sa novim vendorima, strogo poštujući svoju strategiju razvoja portfolija koji će najbolje podržati partnere u njihovom poslovanju na tržištu. Razlozi za potpisivanje ovog sporazuma su pre svega, jedinstvenost naprednih rešenja koje Veritas nudi, zatim sposobnost da ponude čitav spektar proizvoda za virtuelnu IT infrastrukturu za svaku organizaciju, vodeći položaj Veritas-a među proizvođačima softvera za tu namenu i visoka potražnja za takvim rešenjima na tržištu”.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,