TrendMicro

Delta holding otvorio InterContinental u Ljubljani

Hotel InterContinental Ljubljana predstavlja investiciju srpske kompanije Delta Holding u vrednosti od 50 miliona evra. Hotel ima 165 soba, restoran na 20. spratu i spa centar na 18. sa pogledom na ceo grad. Jedini je hotel sa pet zvezdica u Ljubljani i najviša zgrada u ovom gradu. Hotel je u vlasništvu Delta Holdinga, ali će poslovati pod standardima, pravilima i kriterijumima IHG grupe.

PCPress.rs Image

“Delta Holding je veoma jak partner i uzbuđeni smo što rastemo zajedno ovde i u Srbiji. Mislim da ne postoji bolji partner od Delte koji može da dovede InterContinental u Sloveniju”, rekla je Anđela Brav, generalni direktor InterContinental hotel grupe za Evropu. Svečanosti su prisustvovali visoki državni zvaničnici Slovenije i zemalja regiona, čelnici grada Ljubljane, najviši predstavnici InterContinental hotel grupe, ambasada, privrede, medija.

U međuvremenu, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio vlasnika Delta holdigna Miroslava Miškovića od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, a ponavlja mu se suđenje za utaju poreza. Vlasnik “Delta holdinga” osuđen je u junu 2016. prvostepenom presudom Specijalnog suda na pet godina zatvora i osam miliona dinara za pomaganje sinu Marku u utaji oko tri miliona evra poreza. Potvrđene su i oslobađajuće presude za izvlačenje novca iz putarskih preduzeća Marku Miškoviću i Milu Đuraškoviću, a i njima će se ponovo suditi za porez. Sve odluke Apelacionog suda su donete jednoglasno.

Pročitajte i:  Ananas postao vlasnik sajtova Grouper i Paopao u Makedoniji

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,