ePlaneta

Investitori ponovo obraćaju pažnju na Truth Social

Tramp ima većinski udeo u Truth Social čija se vrednost procenjuje na 3,3 milijarde dolara.

PCPress.rs Image

Donal Tramp je na korak da ostvari veliki prihod od svoje kompanije za društvene mreže nakon što su investitori dali blanko čekove za kupovinu i odobrili projekat koji trenutno vredi 5,7 milijarde dolara.

Većinski udeo u kompaniji pripada Trampu u vrednosti od 3,3 milijarde dolara. Neveroatan prihod bi mogao da se pokaže od vitalnog značaja jer se Tramp bori sa finansijskim posledicama niza sudskih postupaka protiv njega.

Sve ukazuje da će se sledeći korak odviti sledeće nedelje. Ali kao i sve oko Donalda ostaje nejasno šta je sledeće. Tramp neće moći najmanje šest meseci da povlači novac ili prodaje svoje akcije, sve dok je pod tužbama.

Digital World postaje deo porodice Truth Social. Naime, Trampova mreža kupuje Digital World čime dodatno povećava svoju vrednost. Ostaje nejasno kako mreža koja ima 8,9 miliona registracija beleži ovakve prihode. Odnosno mi gledamo stvari u pogrešnom svetlu.

Ova mreža za sada samo postoji i beleži poslovne rezultate. A momenat kada ona i zašto postaje aktivna u tradicionalnom smislu društvenih mreža je još uvek daleko.

Izvor: gulfnews.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: