iPhone 12 će biti odložen do novembra 2020.

Nove informacije su se pojavile u vezi sa najprodavanijim Apple-ovim proizvodom. Izgleda da će iPhone 12 sa pojavljivanjem na tržištu kasniti najmanje dva meseca, u odnosu na standardan raspored predstavljanja Apple telefona koga se u Kupertinu drže već godinama, pošto su se telefoni pojavljivali u septembru.

PCPress.rs Image

Novembar kao novi datum

Youtuber Jon Prosser, objavio je na Twitter-u da je dobio dojavu o odlaganjima proizvodnje novog iPhone-a i da će zbog novonastale svetske pandemije korona virusa, umesto u septembru ili oktobru, novi Apple-ov uređaj biti lansiran u novembru. To će zasigurno rastužiti mnoge iPhone obožavatelje, ali opet, neće morati dugo da čekaju.

On je objasnio da iako je iPhone 12 zakucan za masovnu produkciju u maju, to i dalje neće biti dovoljno vremena da sve postigne za lansiranje u septembru. Do toga dolazi jer Apple ne šalje direktore iz Amerike u Kinu da odobre završni dizajn pošto su na snazi zabrane letova, a to opet znači da faza u kojoj je prototip već trebalo da bude gotov, još nije završena, što pravi dodatna kašnjenja. 

Izvor: tomsguide

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,