iPhone 14 sa 2TB interne memorije

Model iPhone 13 Pro ima do 1 TB interne memorije, a sada novi izveštaji najavljuju da će nova linija iPhone 14 imati čak 2 TB interne memorije.

PCPress.rs Image

Apple planira da usvoji QLC fleš memoriju za iPhone sledeće godine. Upravo ova tehnologija skladištenja podataka može da poveća kapacitet na 2 TB. Novi model iPhone 14 usvaja CMOS senzor slike od 1/1,3 inča od 48 MP zbog efikasnosti širokougaonih modula kamere. Zahvaljujući tome se očekuje da će iPhone 2×2022 podržati kamere od 48 megapiksela i od 12 megapiksela.

Informacije o novom modelu su već počele da “cure”. Iako je Apple nedavno predstavio novi model iPhone 13 već se najavljuje novi model za narednu godinu.

Interna memorija od 2 TB je korisna. Možda nam nije potrebna za svakodnevnu upotrebu mobilnog telefona, ali sigurno jeste ako telefon koristimo u poslovne svrhe ili čuvamo porodične fotografije. Bolje performanse kamere su takođe značajne, ako sagledamo da živimo u svetu vizuelnih reklama. Tako da se može reći da iPhone 14 obećava. Ali se postavlja pitanje, zar Apple nije mogao ove mogućnosti da donese u okviru iPhone 13, ili jeste ali namerno nije?

Pročitajte i:  Apple zabrinut zbog Kine

Izvor: Indiatvnews

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,