BIZIT plus

Iskažite svoj stav putem ankete

anketa Anketa je jedan od široko prihvaćenih načina da se dođe do javnog mišljenja o nekoj stvari, događaju, problemu… Ako su vam potrebne određene informacije, a nemate nameru da zaposlite armiju anketara koji će dežurati po javnim mestima i ispitivati ljude, najbolje je da pokušate da informacije dobijete preko Interneta. Sajt www.tvojstav.com je idealna destinacija ukoliko ste istraživač koji želi da postavi svoju anketu ili neko ko jednostavno voli da učestvuje u anketama. 
Tvoj stav” je Web istraživački servis nastao kao rezultat višegodišnje saradnje između stručnjaka iz oblasti istraživanja i IT-a, sa ciljem da svojim korisnicima obezbedi jednostavan i lak servis, koji bi im omogućio uvid u stavove drugih – kreiranjem anketa, učešćem u anketama, formiranjem baze ispitanika, kreiranjem uzorka i statističkom obradom podataka.
Neke od interesantnih anketa koje smo pronašli na ovom sajtu su: “Šta biste uradili sa 100.000 evra?”,Da li Beograd treba i dalje da bude glavni grad?”, “MUP na socijalnim mrežama”… 
Ukoliko smatrate da i vi anketu za trku imate, registrujte se i saznajte šta misle drugi.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao prvi da napravi NAND od 1000 nivoa

 

Izvor: www.tvojstav.com

Facebook komentari: