Data centri 2024

Izgleda da Clubhouse raste povezivanjem korisnika sa društvenim mrežama

Clubhouse je najpopularnija društvena mreža godine. Pokrenula je talas popularnosti, koji je primorao nebrojene druge aplikacije na izgradnju sličnih aplikacija za audio chat.

PCPress.rs Image

Profili sada imaju prostor za veze do Instagrama i Twittera

Dostupna je za Android korisnike otprilike mesec dana, ali programeri brzo rade na tome da se ova aplikacija izjednači sa svojim iOS kolegom. Potpuno novo ažuriranje za Clubhouse na Android-u donosi povezivanje aplikacije sa društvenim mrežama, uz nekoliko drugih promena. Najznačajniji dodatak ove nedelje je mogućnost dodavanja Instagram i Twitter naloga na profil.  Patch notes ovo nazivaju „najtraženijom Android funkcijom“ i lako je shvatiti zašto – sa zajednicom koja je trenutno čvrsto povezana, kao što je Clubhouse, brzo povezivanje korisnika sa drugim društvenim nalozima je neophodno ako pokušavate da povećate publiku. Ako koristite aplikaciju, samo idite na svoj profil i dodirnite odgovarajuće dugme na društvenoj mreži koju želite da dodate.

Povezani nalozi nisu jedina funkcija koja dolazi u ovonedeljnom ažuriranju. U svaku sobu je dodat novi podsetnik koji prati govornike ili klub. Jednom praćene, te buduće sobe će se pojaviti u Hallway-u i dobićete obaveštenje kada soba bude aktivna. Konačno, klupske stranice sada prikazuju više od jednog predstojećeg događaja istovremeno. S obzirom na to koliko se razgovora dnevno održava u Clubhouse-u, veliko poboljšanje je videti kompletnu listu budućih događaja. Svaki događaj ima RSVP opciju koja će vas obavestiti kada je vreme da se pridružite.

Pročitajte i:  Instagram predstavio interaktivnije ažuriranje statusa

Clubhouse je nedavno prestigao broj od dva miliona Android korisnika, uprkos tome što je zadržao sistem pridruživanja samo putem poziva.

Izvor: Androidpolice

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,