BIZIT plus

Jedan od novih Sony Xperia telefona možda će imati 21:9 ekran

Jedan od Sony-jevih budućih telefona mogao bi da bude namenjen za gledanje filmova. Na Internetu su se pojavile slike koje pokazuju telefon sa odnosom stranica 21:9, što znači da je izduženiji u poređenju sa danas uobičajenim odnosom stranica kod telefona (18:9 ili 19:9). To bi moglo da ovaj telefon učini idealnim za gledanje filmova u pokretu, jer se oni uglavnom rade u tom odnosu stranica.

PCPress.rs Image

Ne postoje tačne i proverene informacije koji model telefona bi mogao da dobije ovakav izgled, ali portal WinFuture (koji je objavio fotografije) sugeriše da bi on trebao da bude pripadnik srednje klase Sony telefona. Međutim, LetsGoDigital je otkrio da Sony priprema novi brend koji će se zvati „CinemaWide“ koji se logički može povezati sa pomenutim 21:9 odnosom stranica, a odnosi se na high-end telefone (možda XZ4). Ipak, ni to nije sigurno, jer slike koje su procurele pokazuju dvostruku zadnju kameru na ovom telefonu, dok neke druge glasine ukazuju da će XZ4 imati trostruku kameru.

Pročitajte i:  PS5 Pro stiže tokom praznične sezone  

Koji god telefon da je model u pitanju, verovatno ćemo saznati krajem ovog meseca, na Mobile World Congress-u u Barseloni, koji se otvara 25. februara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: